Most hogy a Fidesznek újra kétharmada lett nincs arra esély hogy minket melegeket elfogadjanak és ugyanolyan házasságot köthessek a jelenlegi párommal mint a heterók?
Úgysem szeretsz ebben az országban élni.
Az LMBTQ identitás része, a haza ellenesség,kozmopolitizmus.
Én elfogadlak, de a házasságot nem nektek találták ki.
Törődj bele. Amúgy a lipsik úgyis azt szokták mondanim hogy a házasság baromság, csak egy darab papír, többnyire válás a vége, stb. Kell ez neked?
Akkor elfogadod a konzervatív többség akaratát.
Amúgy mivel lesz forróbb a párod popsija, ha nejednek vallhatod?
6. Milyen többség? 3 millió szavazó a 8 millióhoz képest szerintem nem többség.
És nektek miért fontos házasság?
8. Eddig lehetett téged komolyan venni.
Mert nekünk jár.
"nekünk jár" - hát ezt házas férfiként elég gusztustalannak tartom:D
Tudod mi jár? A nagy szád, az:D A jogot, hogy egy pár összeházasodjon, az állam biztosítja... egyes állampolgároknak. Másoknak meg nem.
Nincs ebben semmi szentség, morális vagy erkölcsi magaslat. Ez egy vagyoni és jogi szerződés ami két ember között köttetik. Az az erkölcsöt meg szentséget az egyház adja, de ahhoz (szerencsére) az államnak semmi köze.
Az én szememben az állam feladata az kellene, hogy legyen, hogy igyekszik jóléltet és biztonságot biztosítani az összes állampolgárának. Segíti a boldogulásukat, hiszen az államot azért hozta létre maga a közösség, hogy együtt jobb legyen nekik.
És azt látom, hogy ez kvára nem sikerül neki:D
Mit sajnál bárki amelegektől? A 24x5ezer forintos friss házas adókedvezményt? :D
Előrébb vagyunk azzal, hogy másoknak nem adjuk meg a jogot, hogy úgy boldoguljon a magánéletében, mint mások? Előrébb? Kétlem. Akkor meg megéri ezen gcizni bárkivel? Attól még, hogy nekik szar, neked nem lesz jobb.. akkor meg már miért ne próbálhatnának meg ők is ugyanúgy boldogulni mint mások, hm?
Házas vagyok. Jó rzés, hogy van egy házastársam akivel össze tartozunk, gondoskodunk egymásról, és ha én esetleg megförmednék, mert elbsz a kecskeméti sebes, akkor tudom, hogy ő megkap minden olyan anyagi támogatást, amit én tudnék nyújtani teljes erőmből. Az állam biztosítja számomra, hogy még a kitoszott halálom költségeit se kelljen teljesen a saját zsebéből fizetnie a páromnak.
Miért fáj bárkinek az, hogy ugyanezt a melegek is megkapják? Valaki külön erre veri, hogy "hahahaaaa, nem örökölhetnek egymás után, mer tnem házasok"?:D
Az egyházi esküvő nem politika téma, innentől kezdve arról, hogy mi helyes vagy mi az embernek való, fölösleges beszélni. Ez csak jogi kérdés, és az állam felsült abban, hogy egyenlő jogokat biztosítson.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!