Most hogy a Fidesznek újra kétharmada lett nincs arra esély hogy minket melegeket elfogadjanak és ugyanolyan házasságot köthessek a jelenlegi párommal mint a heterók?
Hetero vagyok, nincs bajom a melegekkel. Nem vagyok liberális sem, csak egészségesen gondolkodom. Ja és utálom az LMBTQ propagandát és a drag quinneket.
Viszont. Nem vagyok házasságpárti sem. Anélkül is el lehet lenni két embernek szeretetben, boldogságban, teljesen mindegy milyen nemű az illető, akit szeretünk, tisztelünk....
Heteró férfi vagyok, 5 éve házas.
Sokáig én is úgy gondoltam, hogy "a házasság csak egy papír". A feleségem hithű katolikus én reformátusnak vagyok keresztelve de nem vagoyk hitgyakorló.
7 év után megkértem a kezét és összeházasodtunk.
Nem mérföldeket, de FÉNYÉVEKET nőtt a kapcsolatunk minősége. Sokkal inkább egymáséinak érezzük egymást, sokkal jobban érezzük, hogy számíthatunk egymásra, hogy akármi is van, akármennyire is idegesítő épp aktuálisan a másik, de a jövőben is ott lesz és lehet rá számítani.
Életem egyik legjobb, ha nem épp A Legjobb ödntése volt, hogy megházasodtam.
Ehhez képest párkapcsolatban lenni olyan, mintha egy repülőről néznéd, ahogy a földön kisgyerekek makettrepülőkkel játszanak.
Ajánlom a házasság intézményét mindenkinek, aki komolyan gondolja a párkapcoslatát.
Én bszok bele mások szexuális életébe, egyszerűen nem érdekel ki kivel kezd.
És mivel én érzem, hogy mennyivel jobb házasságban élni, mint simán párkapcsolatban, ezért ha azt mondanám, hogy más ne házasodjon, egy csodát vennék el tőlük.
Persze, az egyházira nem számíthatnak a melegek, de az állami is megadja azt az érzést amiről beszéltem. Én nem látom okát, miért kéne kizárni egyes párkapcsolatokat ami... tulajdonképpen az egiyk legjobb ami egy párkapcsolattal történhet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!