Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét volt a férjem?
A közös megegyezés volt a lényeg nem? Ettől ő nem tért el. Túl akar lenni rajta.
Neked is jobb lesz, ha ezzel lezárod az egészet!
Szerintem ez így korrekt.
Te miért nem kerested? Mire vártál? Miért húzod a válást a tétlenséggel?
Most miért nem keresed, hogy egyezzetek meg a vagyonról? A válóperre nem holnapra kaptok időpontot, addig meg szépen megegyezhettek.
Nem igaz, hogy nem tudtok beszélni, mint két felnőtt!
Én még sose váltam, még csak vagyonközösségben se voltam párkapcsolatban, de azért van némi elképzelésem, mert ismerősöm vált.
Először én annyit tennék, hogy összeírnám a vagyonkánkat, és szépen megpróbálnék vele megegyezni. Nem keresztbe tenni, hanem úgy, hogy mindenki azt kapja, amire a leginkább valóban szüksége van, ill. eleve az övé volt.
Mindketten jobban jártok anyagilag, ha nem ráncigáltok ügyvédet minden kávéscsészés veszekedéshez, mert azzal csak az ügyvédek járnak jól, és kicsit drága kávéscsésze lesz az.
Én nem értek a válóperes ügyekhez, de ha jól sejtem, így is a per lezárultáig közös megegyezés hiányában a bíróság dönt a vagyonmegosztásról.
Az ügyvéd azért írta ezt, szerintem, mert nem álltatok elő konkrét követelésekkel egymás iránt, vagyis még nincs vitaalap.
Jó lenne nem húzni a dolgot, hanem túl lenni rajta. Ha már döntött, akkor úgy sem tudod visszacsinálni, és jobb, ha ti tisztességes módon egyeztek meg civilizáltan, mint egymásban kést forgatva gyilkolva váltok. - mégis mit remélsz?
Majd akkor lenne az ha ő ugyveddel leiratja ő miket kivetel miket nyujt es ird alá.
Aláírás esetén ez pl szinten közös megegyezés.
Ha meg nem egyezel bele kezdődik a per és vitáj
De tényleg, eddig te mit intéztél?
készítettél már valami vagyonleltárt legalább?
Vagy azt hiszed, hogy majd a férjed egyszer csak elfelejti, hogy el akar válni? Remek problémamegoldási mechanizmus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!