Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyissam fel a férjem szemét?
Ha van hova menni akkor összepakolnék. És otthagynám az uram gondolkodni. Megmondom, hogy jelen felállás szerint nincs sok értelme a házasságunknak.
Te a társa akarsz lenni egy férfinak nem a házi rabszolgája, arra tarthat bejárónőt is jó pénzért és az minden kívánságát lesi.
Azt ha észbe kap akkor utánad megy és végre meg tudjátok beszélni a dolgot. Ha nem akkor úgy nem lehet semmi rendbe hozni, hogy neki ez teljesen ok, ami most van.
"Sokszor mondtam már neki h mièrt èrdemlem ezt? H minek vett el?"
Azért érdemled mert hagyod.
Mi az,hogy elvett? Elvett valahonnan, tárgy vagy?
Te mentél hozzá így el is jöhetsz. Te döntésed.
Ha jól értem, nincs önálló jövedelmed...
Amennyiben találsz munkát, s van hová menned. Akár a szüleidhez, akkor nagyon gyorsan indulj!
Jah, és az egy dolog, h ő nem fog megbocsátani, de TE SE TEDD!! lehet hogy észreveszi, h Nélküled megáll a lakás az élete, s ő könyörögné vissza magát! Te se fofadd vissza utána... Néha rájön az ember, h a párjával volt addig a lejobb az élete, de a kezdeti sokk után rájön, h nélküle sokkal jobb! 😃
Addig tegyél erre pontot, amíg nincs meg a lakáshitel, meg amíg nincs gyerek!
Ki nem xarja le, ha nem bocsájt meg?! Még azt hiszi, ha elmész, majd megbánod, és könyörögsz neki?! Pfff...
Sajnos ez nem lesz jobb, ez csak rosszabb lesz.
Ha lesz egy gyerek, magasról le fogja xarni, ha egész éjjel fent voltál vele, és nappal se tudtál még pisilni menni se. Lesz ordibálás, meg kiakadás, ha nem tiptop a lakás, mert "te csak ülsz otthon, és nem csinálsz semmit", és egyébként is "ő tartja el a családot". Ha max. gyed-et kapsz, akkor is...
Szerintem szépen menjetek külön, mert egy ilyen kapcsolatban sose leszel boldog, ő meg sose fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!