Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szemét volt a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét volt a férjem?

Figyelt kérdés
Amikor elköltözött megbeszéltük, hogy egyeztetünk majd a válásról, vagyonmegosztásról, és utána adjuk be. Eltelt pár hónap, egyikünk sem kereste a másikat, és kiderült, hogy ő közben beadta a válást. Amikor felhívtam emiatt azt mondta már nem akarta tovább húzni, és az ügyvédje neki azt mondta, ettől még lehet közös megegyezéssel békés válás. Ez nagyon aljas húzás volt tőle vagy túlreagálom? A vagyonról annyit írt a keresetbe, hogy közös megegyezés alapján kívánja rendezni.
2022. okt. 25. 10:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy tűnik nekem hogy te vagy nem akartál válni, vagy csak azt vártad hogy a férjed intéz mindent helyetted. Egyáltalán nem volt aljas húzás tőle hogy beadta a keresetet, én is ezt tettem volna a helyében. Ha egyszer már el van döntve hogy válás lesz, akkor felesleges húzni. Szerintem korrekt volt és te reagálod túl.
2022. okt. 25. 12:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a férjednek.
2022. okt. 25. 12:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, igaza volt.Mi az, hogy eltelt pár hónap az után, hogy megbeszéltétek, hogy váltok? Te miért nem kerested, hajtottad, hogy megbeszéljétek?Mire várt volna? H9napok is túlzás, és adzam volna 2 hetet és kész. Azt hitted majd nem válik? Akkor is elválasztanak, ha Te nem akarod.Így neki jobb is, felperes legalább.
2022. okt. 25. 12:44
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Parom felesege ugyanez. Meg volt beszelve minden, erre mikor mondta neki a parom, hogy o beszel at ugyveddel, asszonyka fel volt haborodva, ugyanigy mint te. Holott reg elkoltozott mar.

Vagy nem tudom, aki elkoltozik a ferjetol/felesegetol, az nem valasi szandekot feltetelez? Onnan mar csak papiron hazasok amugy is.

2022. okt. 25. 18:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor elköltözött megbeszéltük, hogy egyeztetünk majd a válásról, vagyonmegosztásról"

A vagyonmegosztásról mit akarsz még a válással kapcsolatosan egyeztetni (gyereket eddig nem említettél, csak vagyont, mintha az fontosabb lenne, ezért feltételezem, hogy nincs).

Eddig semmilyen követelménnyel nem állt elő, továbbra is nyitott tehát, hogy mindent megbeszéltek, annyi változott csak, hogy elindította a megbeszélt folyamatot, így maaajd valamikor lesz egy bírósági tárgyalás, amikorra illenék megegyeznetek, ha egymás között akartok megegyezni.

Tehát annyit tett a férjed, hogy határidőt szabott a közös megegyezésnek.

De mi ezzel a gond? Mennyiben sérül itt a te érdeked, miért érdeked neked húzni a dolgokat?

Ja, hogy kellemetlen? Persze, lehet, hogy kellemetlen. Vannak kellemetlen dolgok, amin túl kell esni, ilyen az élet.

De tudod ha fáj a gyerek foga, nem az anya a gonosz, aki elráncigálja a gyereket a fogászatra annak ellenére, hogy a gyerek óbégat, mert fél a fogászattól, hanem az, aki ilyen gondolatot ébreszt a gyerekben (ha van egyáltalán ilyen személy).

Visszatérve, tény, egyikőtöknek sem erőssége a kommunikáció, gondolom, nem véletlenül váltok, de te mennyivel vagy különb nála?

2022. okt. 26. 05:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindezeken túl, amit a többiek leírtak, elválni el lehet vagyonmegosztás nélkül is. Az mehet külön bármikor.
2022. okt. 26. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Az lett volna túl rendes tőle ha felhív, hogy "na Tüncike mi lesz a válással?". Csak haladni akart
2022. okt. 30. 23:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mit léptél előre az ügyben?
2022. okt. 31. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!