Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan nyissam fel a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyissam fel a férjem szemét, hogy segítsen az itthoni munkákban és a gyerekek körül?

Figyelt kérdés

Borzasztóan belekényelmesedett az életébe. Én még itthon vagyok a gyerekekkel, ezért a javát megcsinálom a dolgoknak, de így, hogy már minden az én feladatom, mindig szalad a ház, a kert vagy úgy minden.

Próbáltam vele beszélni, de ő nem érzi úgy, hogy bármi többet is tehetne, csak néha elmondja, hogy milyen hálás azért, hogy ennyit dolgozok értük.

2021. okt. 6. 09:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
Add a kezébe a munkát, mikor szükséged van rá. Majd megszokjw
2021. okt. 6. 10:01
 2/25 anonim ***** válasza:
85%
Sztrájkolj, mint az izlandi nők 1975.10.24-én. Megváltoztatták az országot
2021. okt. 6. 10:01
 3/25 anonim ***** válasza:
40%
Te is értük dolgozol, ő is értetek dolgozik. Feltételezem legalább 8 órában melózik, és lehet, hogy fáradt, amikor hazaér. Nálunk is ez van, 2 gyerek mellett az én feladatom minden a ház körül, ami nem kevés feladat a gyerekek mellett, de valamiért nekem eszembe nem jutna, hogyha a párom hazaér munkából, még a házimunkával nyaggassam. Hétvégén mindent megtesz a ház körül, amit csak kell, hétköznap viszont hagyom pihenni. 2 gyerek mellett is azt mondom, mivel itthon vagyok, ez igenis az én feladatom nagyrészt.
2021. okt. 6. 10:02
 4/25 anonim ***** válasza:
36%
Szegény 3-as. Lepontozzátok, pedig ő írta a legjobb választ.
2021. okt. 6. 10:10
 5/25 anonim ***** válasza:
40%
Hát persze, a 3-ast, aki értelmes választ adott, lepontozzák a momzillák. Pedig tök igaza van. És lám, én is nőként írom ezt, 3 gyerekünk van, egy még kicsi, vele vagyok itthon. És nem esik le az ujjamról a gyűrű, hogy én végzem a házimunkát, míg a férjem azért gürcöl, hogy megéljünk mindannyian. Elképesztő. Minek szül gyereket az, akinek büdös a vele való munka? Meg a háztartás? De a férj pénze jól jön gondolom.
2021. okt. 6. 10:11
 6/25 anonim ***** válasza:
90%
És a nő mikor pihen? Vagy neki nem jár, csak a férfinak?
2021. okt. 6. 10:12
 7/25 anonim ***** válasza:
84%

5

Vagyonközösség van, nem?

2021. okt. 6. 10:17
 8/25 anonim ***** válasza:
80%
6-os, a nők pihenése nem fontos. Férfi 8 órát dolgozik, max 1 óra az oda-visszaút, reggeli készülődés fél óra, mondjuk aludjon max 7 órát. Tehát a kedves férfi 6,5 órát tölt egy nap herevakarással. Egy nőnek mikor jut naponta ennyi pihenés?
2021. okt. 6. 10:18
 9/25 anonim ***** válasza:
22%
Jól van #8as, el ne kezd már hogy a nő a nap 17 órájában 1 perc megállálás nélkül dolgozik otthon mint a gép..
2021. okt. 6. 10:25
 10/25 anonim ***** válasza:
82%

Másik érdekes kérdés, “mennyit keres” vajon a nő a háimunkával? Mennyit kér egy kertész-szitter-bejárónő óránként? Mi lenne, ha végre a házimunkát is pénzben mérnénk, és ehhez képest becsülnénk meg a nők munkáját. Egy háztartásbelinek vajon nem jár 8 óra munka után egy kis pihenés? Letörik a kedves férj körme, ha hetente 2-3 alkalommal elmosogat?

Felejtsük már el ezt a rohadt patriarchátust

2021. okt. 6. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!