Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan nyissam fel a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyissam fel a férjem szemét, hogy segítsen az itthoni munkákban és a gyerekek körül?

Figyelt kérdés

Borzasztóan belekényelmesedett az életébe. Én még itthon vagyok a gyerekekkel, ezért a javát megcsinálom a dolgoknak, de így, hogy már minden az én feladatom, mindig szalad a ház, a kert vagy úgy minden.

Próbáltam vele beszélni, de ő nem érzi úgy, hogy bármi többet is tehetne, csak néha elmondja, hogy milyen hálás azért, hogy ennyit dolgozok értük.

2021. okt. 6. 09:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
98%

Na hát így méginkább más a szitu. Otthon ül, nyomkodja a laptopot és ebben BORZASZTÓAN elfárad, a bögrét se tudja kivinni. Persze hogy otthagyja, ha te megcsinálod helyette. Tudom, ez egyszerűbbnek tűnik, de hosszútávon nem az. Nem kell vele tutyimutyiskodni, legyen férfi, és ne egy elcseszett óvodás, hogy cseléd kelljen neki.

Kérdező, állj a sarkadra. Különben évekig így fogsz élni.

2021. okt. 6. 11:19
 22/25 anonim ***** válasza:
97%
#17 Én a helyedben adnék neki reggelente egy tekercs papírtörlőt és ennyi. A saját edényeit, mocskát pakolja el ő. Gondolom az ebédet te készíted neki, nehogy már mindent IS te csinálj. Plusz a hétköznapok egy dolog, de ezek szerint az urad hétvégén se veszi ki a részét? Tiéd a heti 7 napos meló, neki meg csak a heti 40 marad? Vagy hogy van ez?
2021. okt. 6. 11:24
 23/25 anonim ***** válasza:
98%

Amelyik férfit győzködni kell, hogy vegye ki a részét a saját gyermeke neveléséből és gondozásából, az csak egy közönséges önző féreg, aki megbukott, mint férj és mellé kasztrálni kellett volna, mielőtt valakit felcsinál. Ennyi röviden tömören a véleményem férfiként az ilyen mocskos pondrókról.

Hogy házimunkát valaki nem akar csinálni, oké elfogadom.

De hogy valaki ennyire önkéntesen vak akarjon lenni az utódjára... Míg mások azon szomorkodnak, hogy a munkában töltött időt nem tölthetik a fiaikkal/lánykáikkal és egy csomó csodálatos első lépésükről lemaradnak...

Egy rákos daganat vagytok a saját gyereketek nyakán, nem több. Ugyanolyan undorító emberek, mint akik azért nem fizetnek gyerektartást, mert azt hiszik, hogy az exnejnek való szolgálati díj...

Jó nagy pökhendi suttyók vagytok mindenesetre.

2021. okt. 6. 11:37
 24/25 anonim ***** válasza:
94%
Csak magatok után mosogass, takaríts,stb, a férjed után ne. Kicsivel, de ennyivel kevesebb szakadna rád. Ha észreveszi magát, észreveszi, ha nem, mehet a válóper. Inkább most váljatok el, minthogy a gyerek ebben nőjjön fel.
2021. okt. 6. 12:06
 25/25 anonim ***** válasza:
27%

Gratulálok csak. Mintha nem tudtad volna a kölkök előtt,hogy milyen fajta pasi..

Amúgy meg az is érdekes kérdés lehet,hogy ki akart igazából gyereket? Lehet, hogy neki semmi kedve nem volt ehhez az egészhez, de jó bringa vagy, és meg akart tartani, úgy volt vele, majd babázol akkor magadnak. Teljesen meg tudom érteni. Most meg megy a hiszti, mert ugyanolyan, mint amilyen volt??? :D

2021. okt. 8. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!