Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Más is maradt teljesen egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is maradt teljesen egyedül a válás után?

Figyelt kérdés

Több évig húztam a válást, hátha javulnak a dolgok. Sajnos a házasság során a feleségem egyre telhetetlenebb lett, majd a amikor nem tudtam teljesíteni az elszállt igényeket, agresszív lett. Pl képes volt nyilvános helyen ordítozni velem, hogy “takarodj el több pénzt keresni te lúzer idióta barom”. A pénz második (!) külföldi nyaralásra kellett volna. De mindegy is, sok ilyen volt. Testvérem nincs, Apám meghalt gyerekkoromban, Nagyszüleim már rég, unokatestvéreim sincsenek. Anyám volt nekem egyedül, de a válás után nem tudott segíteni nekem, mert rá 4 hónappal meghalt szegény. Zárkózott, érzelgős ember vagyok, nincs humorérzékem, így a férfitársaságok sose fogadtak be, barátaim sose voltak. Jelenleg 8 éve volt a válás, 36 éves vagyok, azóta se történt velem semmi. Azt hittem majd rendbejön az életem, de nem így történt. Azt hittem, ha kedves vagyok, udvarias vagyok, jól keresek, akkor igen fog mondani egyszer egy kedves, jószívű nő a meghívásomra. Sajnos nem. Magamat nagyon rendben tartom, több nem tudok lenni sajnos. Sportolok is, de nem hiszem hogy az lenne a megoldás, hogy hegyomlásra gyúrom magamat. Nőkben nincs zsánerem, csak a jószívűség. Gonosz nővel nem tudnék újra összejönni. Nem hittem, hogy ennyire egyedül maradok. Magamat egy tisztelettudó, udvarias férfinek tartom és a visszejelzések sem rosszak a viselkedésemmel kapcsolatban. Tavasszal úgy sikerült elkapnom a covidot, hogy kórházba is kerültem. Ott kérték, hogy értesítési telefonszámot adjak meg. Akkor tudatosult bennem, hogy teljesen egyedül vagyok, akár meg is halhatok itt, senkit nem fog érdekelni.

Úgy érzem én vagyok egyedül ilyen az országban, aki így járt. Vagy másokkal is történt ez? Ti hogy élitek meg? Van ebből kiút? Barátkozni mindig szoktam, se taszítom az embereket. Legtöbbször maximum nők akarnak barátkozni velem egy visszautasítás után, de kivétel nélkül ki akarnak használni, majd nekem támadnak, hogy én azért segítek nekik, mert szerelmes vagyok beléjük titokban. Festettem már ki egész lakást, javítottam meg mindenféle gépet, ezer kilométereket autóztam el sofőrként, aztán mindig ez lett. Így nőkkel szigorúan nem barátkozom.

Mi értelme így az életnek?

2022. aug. 20. 08:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak meg kell nézni, melyik válaszok lettek lepontozva.
2022. aug. 20. 18:31
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

20. Nem mondom hogy nincs igazad, ahány ember, annyi valóság. Értem is a mondanivalód lényegét. Én úgy nőttem fel, hogy gyerekként is mércéknek és másoknak kellett megfelelnem. Őket nem érdekelte hogy én ezekhez mit szólok. A szüleim az ő általuk elképzelt gyereket látták bennem, vagy megfelelek ennek az álomnak, vagy büntetés. Az összes párkapcsolatom olyan volt, hogy vagy megfelelek, vagy nem kellek. Ezek miatt olyan helyeken dolgoztam, ahol elvileg egymásra támaszkodtunk, egymástól függött a saját életünk. Ennek a korszaknak vége, és mit ad Isten, én még próbáltam fenntartani a tüzet vagy az érzést, de szépen el is felejtettek. A telefonom csak akkor csörren, ha a segítségem kell. Házas vagyok, de engem még sosem leptek meg.

Ez az én valóságom, én mindent megpróbáltam, de azt látom, hogy kizárólag csak az érdek vezérel mindenkit. Majd elkezdtem én is ezt a módszert, és valójában sokkal egyszerűbb, szinte nincs lelki sérülés, és eszméletlenül könnyű eljátszani az ügy érdekében bármilyen szerepet. Aztán megértettem hogy ez a gyenge emberek sportja, mert az egy dolog hogy én ezt megjátszom, de a többségnél az egó az alap, az áll a központban. Ők ilyenek.

Olyan vagyok mint egy radar, kisugárzok, majd veszem a visszaverődő jeleket és e szerint alakítom ki a szerepemet. Egyébként ez nem új, az üzleti életben ezt a játékot játsszák.

Tudod mennyivel egyszerűbb volt a szituáció a nőkkel való ismerkedésnél. Az voltam akit csak akartak. Ha nekik ez jó, akkor nekem is jó üzlet. Aki valójában én vagyok az senkit sem érdekelt, vagy hogy mit szerettem volna. Így elveszem ami kell, cserébe meg azt adom amit látni, hallani szeretnének. Magamban meg semmit sem változtam.

2022. aug. 20. 18:36
 23/23 anonim ***** válasza:
Fòkuszàlj arra hogy magadat èpìtsd,legyél igenyes,tiszta jol öltözött, fitt. Legyen cèlod, hobbid. Erezd jol magadat, utazz,edzz!!. Ès ha megismersz vkit ne ess hasra, legyèl öntudatos ès ne jàtszd el a kihasznàlhatò jòfiùt!! Ne tegyèl szìvessèget senkinek ne adakozz. Sokan vagyunk egyedül.
2022. aug. 25. 21:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!