Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Más is maradt teljesen egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is maradt teljesen egyedül a válás után?

Figyelt kérdés

Több évig húztam a válást, hátha javulnak a dolgok. Sajnos a házasság során a feleségem egyre telhetetlenebb lett, majd a amikor nem tudtam teljesíteni az elszállt igényeket, agresszív lett. Pl képes volt nyilvános helyen ordítozni velem, hogy “takarodj el több pénzt keresni te lúzer idióta barom”. A pénz második (!) külföldi nyaralásra kellett volna. De mindegy is, sok ilyen volt. Testvérem nincs, Apám meghalt gyerekkoromban, Nagyszüleim már rég, unokatestvéreim sincsenek. Anyám volt nekem egyedül, de a válás után nem tudott segíteni nekem, mert rá 4 hónappal meghalt szegény. Zárkózott, érzelgős ember vagyok, nincs humorérzékem, így a férfitársaságok sose fogadtak be, barátaim sose voltak. Jelenleg 8 éve volt a válás, 36 éves vagyok, azóta se történt velem semmi. Azt hittem majd rendbejön az életem, de nem így történt. Azt hittem, ha kedves vagyok, udvarias vagyok, jól keresek, akkor igen fog mondani egyszer egy kedves, jószívű nő a meghívásomra. Sajnos nem. Magamat nagyon rendben tartom, több nem tudok lenni sajnos. Sportolok is, de nem hiszem hogy az lenne a megoldás, hogy hegyomlásra gyúrom magamat. Nőkben nincs zsánerem, csak a jószívűség. Gonosz nővel nem tudnék újra összejönni. Nem hittem, hogy ennyire egyedül maradok. Magamat egy tisztelettudó, udvarias férfinek tartom és a visszejelzések sem rosszak a viselkedésemmel kapcsolatban. Tavasszal úgy sikerült elkapnom a covidot, hogy kórházba is kerültem. Ott kérték, hogy értesítési telefonszámot adjak meg. Akkor tudatosult bennem, hogy teljesen egyedül vagyok, akár meg is halhatok itt, senkit nem fog érdekelni.

Úgy érzem én vagyok egyedül ilyen az országban, aki így járt. Vagy másokkal is történt ez? Ti hogy élitek meg? Van ebből kiút? Barátkozni mindig szoktam, se taszítom az embereket. Legtöbbször maximum nők akarnak barátkozni velem egy visszautasítás után, de kivétel nélkül ki akarnak használni, majd nekem támadnak, hogy én azért segítek nekik, mert szerelmes vagyok beléjük titokban. Festettem már ki egész lakást, javítottam meg mindenféle gépet, ezer kilométereket autóztam el sofőrként, aztán mindig ez lett. Így nőkkel szigorúan nem barátkozom.

Mi értelme így az életnek?

2022. aug. 20. 08:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy vagyok, csak nőként.
2022. aug. 20. 08:12
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az életnek nincs értelme, én nem mondom, hogy van. Csak hogy nekem kell törekednem a boldogságra mert más nem fog helyettem. Nem lehet mit mondani, tovább kell próbálkozni, ismerkedni emberekkel. HA ezt akarod!

Csak akkor tartsd a kapcsolatot valakivel, ha jól érzed magad vele. Ha jól érzed magad, akkor ez nem teher és neked is jót tesz. Ha nem érzed jól magad valakivel, akkor meg ne csevegj vele, ne segíts.

Tudd meghúzni a határokat, mondhatsz nemet.. miért kellene neked lakást festeni, javítani, sofőrködni ingyen amikor mást ezért megfizetnek?? Persze azok a nők barátként biztos megcsinálták volna ugyan ezt.... aha.

Szóval esélyes, hogy benézed azt a választást, hogy milyen nőkre szánsz energiát, ha te már ilyen sokszor kihasználtak és megaláztak.

Biztos hogy nem vagy egyedül ezzel a világban, 8 milliárd ember, rengeteg láthatatlan magányos emberrel...

Szerintem tegyél meg mindent, hogy jól, igényesen nézz ki, vonzó legyen az életstílusod (szabadidő, egzisztencia) a többi csak a személyiségeden múlik, és hogy mennyit, és milyen típusú nőkkel ismerkedsz.

2022. aug. 20. 08:18
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Ne így állj hozza. Tudom, milyen elveszíteni mindenkit, nekem is több családtagommal történt tragédia, de úgy érzem, ezeken nem tudtál eléggé tovább lépni. Szerintem ha jól keresel, mindenképp érdemes lenne elmenni pszichologushoz, ő ra tud világítani az életed olyan területeire, ahol esetleg elcsuszhatnak dolgok. Sok sikert!
2022. aug. 20. 08:19
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
Képzeld én is egyedül élek mai napig, pedig nem vagyok házas. Nem is akarok az lenni.
2022. aug. 20. 09:27
 5/23 anonim ***** válasza:
0%

ÉN is menekülnék előled, de lenne egy kis betonozás nálam:)

Reménytelennek tűnsz, készülj fel a kihalásra.

2022. aug. 20. 09:29
 6/23 anonim ***** válasza:
89%

Mondok jobbat! Tudod mennyi ember él társas magányban is? 10/8 kapcsolat az önös igények kielégítéséről szól, a nagy odaadás csak színjáték és kamu. A társkeresők is ezen az elven működnek.

Egyedül érzed magad? Ó te szegény, biztasson a dolog hogy még több millió ember él így.

Én válás után már nem is akartam kapcsolatot, és azt érzem hogy sokkal jobb így, mint hazugságban élni egy hazug emberrel. Azt tudtad hogy a férfiak de akár a nők is a kapcsolatot a jó szex miatt keresik? Aki majd megveszik mert egyedül van, annak igazából a szexuális élete hiányzik? Erre volt is egy kísérlet, ha megtalálom az oldalt belinkelem. Az volt a lényeg, hogy magányos emberek egy csoportja szexelhetett(hogy hogyan arra csak tippem van), és csak a szex miatt 92%-a a csoportnak úgymond megnyugodott. Vagy mondok mást: lennél úgy boldog kapcsolatban, hogy nem szexelhetsz? Melyik megoldást választanád?

Na ezért van az, hogy a net meg a társkeresők tele vannak kizárólag szexet kereső emberekkel, sőt ezeknek a fele pont hogy házas vagy párkapcsolatban van. Sőőőt, a kapcsolatok túlnyomó része a szexmentesség miatt megy tönkre. Sőőőőőőőt, azért hajt mindenki a jó külsőre, mert a szexuális vonzalom mindenek felett áll. Ezért tanácsolják mindenhol azt, hogy gyúrjál, hetente járj fodrászhoz, növessz szakállat, csináltass tetkókat stb.

2022. aug. 20. 09:40
 7/23 anonim ***** válasza:
64%
Biztos, hogy pszichológus kellene neked. Ha nincsenek barátaid, nincs egy közeli kapcsolatod, nem csoda, hogy a házasságod is gallyra ment. De ebből van kiút, csak nem lehet azzal megúszni, hogy mindenki más volt a hibás. Hanem meg kell ismerned magadat.
2022. aug. 20. 12:53
 8/23 anonim ***** válasza:
95%

Üdv a klubban!

Tudod miért jó így érezni?, mert amikor már minden, mindegy s megfordúl az ember fejében az öngyilkosság is, akkor jössz rá, hogy igazán szabad vagy, bármit megtehetsz!

Élj kedved szerint, csináld azt amit akarsz, hidd el, nem feltétlenül kellenek közeli kapcsolatok az élethez!

2022. aug. 20. 12:58
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

8

"nem feltétlenül kellenek közeli kapcsolatok az élethez!"

ez óriási tévedés!

ráadásul éppen most, amikor ennyi baj van a világban, covid, infláció, háború, klímaválság, rezsiár-emelkedés, belpolitikai viszályok, nukleáris fenyegetettség, az emberei kapcsolatok hihetetlenül felértékelődnek!

szó szerint a túlélés záloga, h. ne maradj egyedül.

a szeretetlenség és a magány megbetegít! kérdezőn ez már látszik!

2022. aug. 20. 13:39
 10/23 anonim ***** válasza:
79%

9. Azt tudod hogy azok a kapcsolatok 100%-ban érdek kapcsolatok? Nagyívben sz*rnak a fejedre ha nem tudsz cserébe valamit felajánlani. A kérdező nem emberi kapcsolatra gondolt, hanem párkapcsolatra. Ezzel is pontosan az a baj, mint a többivel, ez is érdek vezérelt. A lényeg hogy kapni akarsz! Amit úgy érzel hogy magadtól adod a másiknak, az sem szolgál mást, mint a te örömödet.

A 8-as tökéletesen jól megfogalmazta, ha nincs semmid, akkor vagy szabad. Ez egyébként buddha gondolat. Azért gürizel hogy minél több dolgod legyen, majd azon parázol hogy ezeket el ne veszítsd, vagy fenntartsd. Kell egy nő hogy téged "szolgáljon", de ha lelép, akkor a fáj. Tudod miért? Mert az embereket az önös érdekein kívül semmi sem érdekli. A 20 éves nagy szerelmek, a rózsaszín köd is az. Kell az a személy, mert az ő birtoklására van szükségem.

2022. aug. 20. 13:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!