Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerinted 300ezres nettóból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted 300ezres nettóból mennyi az igazságos gyerektartás összege ami jár?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 10:06
 71/102 anonim ***** válasza:
100%
Ha feketén dolgozol, nem tudják vonni akkor megy a végrehajtóhoz, minden amid van viszik.
2022. aug. 5. 13:03
 72/102 anonim ***** válasza:
100%
A fekete melonak megvan az a szepsege, hogy a NAV is elkezdi vizsgalni, hogy mibol elsz, plane, amikor gyerek van a kepben. AZ, hogy nem fizetsz az is csak arra lesz jo, hogy eletedben nem lesz semmilyen tulajdonod, mert azonnal lefoglaljak. Az allam kifizeti helyetted is a megitelt osszeget, fuggetlenul a beveteledtol, mert ez nem arrol szol, hogy mennyi a beveteled es milyen koltsegeid vannak, hanem arrol, hogy a gyereknek eddig meglevo ellatast biztositani tudja az anyja. Aztan amit az allam helyetted kifzetett, azt egybol leemeli a szamladrol, amint arra penz erkezik. Neked 70 evesen sem lesz egy TV-d sem, mert egybol lefoglaljak es arverezik. Az, hogy most nem akarsz gyereket azt ertjuk. Ha korabban sem akartal volna, az ellen meg tehettel volna aktivan. Nem tetted, igy ma mar irrelevans, hogy akartal-e gyereket vagy sem. Most van gyerek, akit el kell latni. A fenyegetozesed, hogy te mit harcolsz ki, meg mit nem is egy hisztis felelosseget nem valalo gyermeki enedet mutatja meg. Tudod az nem igy megy, hogy te kiharcolsz valamit. Az ugy megy, hogy nagyon nagyon halom penzert fogadsz valami ugyvedet, aki megprobalja az osszeget le srofolni. Aztan rajossz, hogy az ugyved es a pereskedes egyedul tobbe kerul, mint amennyit o meg tudna sporolni neked. Nincsenek aduk a kezedben. A gyereknek jar ami jar, a birosag pedig meg is fogja itelni neki. Akkor is, ha neked nem tetszik. Rajtad kivul ez rohadtul senkit sem erdekel, es senki sem fog sajnalni erte.
2022. aug. 5. 13:16
 73/102 anonim ***** válasza:
100%

72# 50e alá ezt már ügyvéd se fogja tudni lefele srófolni a 300as nettóból...Ennyi most az abszolút minimum, 1 hetes infó...

Remélem lesz annyi esze anőnek hogy 6 hónapra visszamenőleg kéri!

2022. aug. 5. 13:20
 74/102 anonim ***** válasza:
100%
74. Barmikortol visszamenolegesen kerheti, ha van ra bizonyiteka, hogy mikortol elnek kulon. Marpedig a gyerek is meg tudja mondani, hogy az apjat nem latta a 4. szuletesnapja ota. A valasnal is rogzitik, hogy a ket fel mikortol tekinti elvaltnak egymast, nem veletlenul. Ha elteres mutatkozik, akkor pedig bizonyitani kell a feleknek es utana dont a birosag. Eleg egy telefoncella adatait megnezni es a gyaszhuszar mar fizethet is.
2022. aug. 5. 13:39
 75/102 A kérdező kommentje:
Persze ez az NCIS ahol majd telefonadatokat nézegetnek. Nagyon okosak vagytok. 30 ezer a vége ezt megmondom az asszonynak is. Ha többet akar legombolni akkor pedig nem ügyvédhez megyek. :))))))))
2022. aug. 5. 14:38
 76/102 anonim ***** válasza:
100%
Attol, hogy szamodra ez fikcio, a birosag barmikor barmelyik telefontarsasagtol elkerheti az adataidat vitas kerdesben. Percre pontosan megmondjak, hogy 2021-ben hany ejszakat toltottel egy adott helyen, es visszakuldik alairva, lepecsetelve. Te maximum a sohivatalba mehetsz. Hosszu lesz ott a sor.
2022. aug. 5. 14:43
 77/102 A kérdező kommentje:
76 ok te tuti valami elvált öreg nő vagy aki utálja az exférjét és rajtam akarod levezetni az életed frusztrációját. Na taka.
2022. aug. 5. 14:48
 78/102 anonim ***** válasza:
100%
Ferfi vagyok es eselyes, hogy egy 10-essel oregebb nalad. Csak en tudom, hogy mit jelent a felelosseg, veled ellentetben.
2022. aug. 5. 14:53
 79/102 A kérdező kommentje:
78 Én meg eg 12 eves kislány vagyok és csak viccből kérdeztem az egészet. Na remelem mostmar ráakadsz másra te boszorka.
2022. aug. 5. 14:57
 80/102 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam, hogy gyerekes vagy, nem tevedtem.
2022. aug. 5. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!