Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted 300ezres nettóból mennyi az igazságos gyerektartás összege ami jár?
35#
Nem te döntöd el. Hanem majd a bíróság.
Nekem 220E a fizum (közalkalmazotti bértáfel/köszi kétharmad.../), és így ítélt meg a bírónő a két gyermekem után 80-at. Meg kell egyezned az anyjával, ha albiba mész, akkor érje be 40-nel, mert a lakhatási költség után nem marad semmid.
A mostani lakhatási helyzet mellett minden elvált férfi kb. tökön lövi magát, ha nem jut innen-onnan plusz bevételhez. Ha nem a szüleimhez költöztem volna, akkor most én is egy zártkerti présházban élnék, mert nekem sincs 100ezrem egy főbérlő zsírját növeszteni.
Nyári tábor, fogszabályzó meg társai extra kiadások és nem az alapvető szükséglet részei.
Az, hogy a szülők elváltak az szomorú de ettől meg egyik felet sem kell 20 évre szinte földönfutóvá tenni mert jaj a gyermek.
Lehet venni olcsóbb cipö, nem márkás hátizsákot és hopp maradt egy csomó pénz.
Az előtt kellene gondolkozni mielőtt megvan a gyerek.
Kérdező, ha irreális összeget akar az anya akkor jobb bíróságra menni. Nem csak a gyereket nézik hanem azt is, hogy te hogyan tudsz megélni.
"Nyári tábor, fogszabályzó meg társai extra kiadások és nem az alapvető szükséglet részei."
????
Nyári táborba általában nem azért megy a gyerek, mert az egyedülálló anyukának kell a plusz költség, hanem mert nincs hova rakni a gyereket, tekintve, hogy nincs annyi szabija.
A fogszabályzó meg alap egészségügyi kezelés, nem ugyanaz, mint az IPhone. Durvák vagytok, bmeg, hogy megcsinálni megtudjátok a gyereket, de utána már ilyen szinten lesz*rjátok.
"Az, hogy a szülők elváltak az szomorú de ettől meg egyik felet sem kell 20 évre szinte földönfutóvá tenni mert jaj a gyermek."
Ja, anyuka meg a gyerek lehet földönfutó?
"
Kérdező, ha irreális összeget akar az anya akkor jobb bíróságra menni. Nem csak a gyereket nézik hanem azt is, hogy te hogyan tudsz megélni"
A bíróság ezt pont nem nézi, mármint nem érdekli, hol laksz, mennyi az albérleted, satöbbi. Ők a gyerek szükségleteit nézik, és pont ezért, 30 ezres fizuból biztos nem 40 ezret fognak megítélni, hanem legalább 60-at.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!