Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit lehet tenni, ha nem, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha nem, vagy nem időben fizeti a volt férjem a gyerektartást?

Figyelt kérdés
15 a határidő. Vagy 20án fizet, vagy 30án, mikor már szólok neki. Mindig arra hivatkozik, hogy nem úgy áll anyagilag. De tudom jól, hogy van pénze, csak valami külön számlán tartja.
2022. júl. 29. 22:24
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Elmond szerintem róla mindent, hogy 2 éve nyáron, mikor együtt r éltünk még, akkor számon kérte rajtam, hogy minek veszek egy héten kétszer fagyit a gyereknek. És csak a gyereknek vettem, magamnak nem. Meg miért akarok nyaralni menni, felesleges pénzszórás. A strand is, meg úgy általában minden. Minek akarok a strandon lángost enni. Vigyünk zsemlét, vagy míg ő pihen, addig én akár főzhetek is neki. Mikor mondtam, hogy a nyaralás nekem is pihenés, nem szeretnék főzni és szeretnék én is kicsit aludni délután (ő minden délután aludt legalább 2-3 órát), játszon a gyerekkel, az volt a válasz, hogy ő fáradt, mit képzelek én, én akartam nyaralni, oldjam meg. Most meg mindig étteremben esznek, meg két vadidegen gyereket pesztrál?
2022. júl. 30. 10:20
 22/23 anonim ***** válasza:
33%

Azért kicsit féltékeny vagy sztm is.

Amúgy nem fizet vagy nem időbe akkor menyj ügyvédhez és intézd, h vonják. Lathatást állapitsák meg és csak akkor viheti. Nem kell ezen felül vele komunikálni sem. Azt meg nem hiszem, h a gyermekednek jó ez, amit az apjától lát, szóval van megállapított lathatás vagy lesz és vonják a pénzt...pont!

N 30

2022. júl. 30. 12:34
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

25. Elég nagy szemétség levonatni a pénzt, pl. befolyásolhatja a hitelképességét, ha -- a vérfarkas exfeleség a.k.a. "werewife" szerint -- amúgy se áll jól anyagilag. Gyakorlatilag kicsinálhatja a gyerekei apját ezáltal teljesen. Ne adj neki több rossz tippet, így is vérszagtól bűzlik az összes posztja.

Összefoglalom. A gyerekek apja RENDSZERESEN FIZET, csak kicsit késve. Ez amúgy tökmindegy lenne a kérdezőnek, hiszen a pénz megérkezik és legalább tovább tart. De mivel másba nem tud belekötni, ezért emiatt acsarkodik.

A valódi ok azonban: hogy az ex férjnek új nője van, akivel boldog, és ráadásul a gyerekeknek is kifejezi, hogy fontosak a számára (elhalmozza őket mindennel amikor vele vannak). Na és ez már sok a sértett ex feleségnek. A szemétláda ex férj csak ne akarjon boldog lenni más nővel, és ne merészeljen jobb apa lenni, mint mellette volt.

Annyi de annyi ilyet láttam már, és magam is szenvedtem ettől... 😳

2022. júl. 30. 13:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!