Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit lehet tenni, ha nem, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha nem, vagy nem időben fizeti a volt férjem a gyerektartást?

Figyelt kérdés
15 a határidő. Vagy 20án fizet, vagy 30án, mikor már szólok neki. Mindig arra hivatkozik, hogy nem úgy áll anyagilag. De tudom jól, hogy van pénze, csak valami külön számlán tartja.
2022. júl. 29. 22:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
3%
Akkor amíg az apánál van gondolom az anya fizet, ez így egyenes.
2022. júl. 30. 01:05
 12/23 anonim ***** válasza:
31%
11 🤣
2022. júl. 30. 01:54
 13/23 anonim ***** válasza:
13%
Normális fèrfival kell gyereket vállalni.
2022. júl. 30. 02:03
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Aki dug annak gondoskodni is kell tudni a gyerekéről. Nem rád gondolok hanem a férfire.
2022. júl. 30. 06:13
 15/23 anonim ***** válasza:
39%

14 essel és a többi vállalhatatlan hozzászólásával meg ne foglalkozz

F

2022. júl. 30. 06:14
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális hozzászólásokat. Van végzés. Az apja akkor látja, amikor akarja, nem akarom őket elszakítani azért, mert én nem jövök ki az apjával.

Többször elmondtam neki, hogy ez a pénz nem az enyém, a gyereknek veszek belőle ruhát tanszert, ételt. Természetesen egyedül is el tudom tartani a gyerekemet, mielőtt azt kapom, hogy minek szültem, ha nem vagyok rá képes. Csak roppant bosszantó tud lenni, hogy míg nálam a gyermek és a szükségletei vannak elől, addig ő játssza a gavallért és képes egy nap 50ezret elkölteni a strandon, csak hogy így látszódjon, hogy milyen sok pénze van. Közben meg egy csóró senki, mindig is az volt.

2022. júl. 30. 06:58
 17/23 anonim ***** válasza:
5%

Kedves Kérdező! Mint hasonló helyzetben lévő elvált apuka hadd világítsak rá némi ellentmondásra a szavaidban.

“ De tudom jól, hogy van pénze, csak valami külön számlán tartja.” vs “Közben meg egy csóró senki, mindig is az volt.”

Most akkor melyik?? Ha “csóró senki”, akkor miért olyan nehéz megérteni, ha mondjuk csak 20-án “fizet”? Fizet, nem? Ez a lényeg. Vagy tartozik is? Ez a határidőkkel való akadékoskodás tényleg csak ilyen velencei kalmár típusú vérszívás, bocs.

A pénzköltési szokásokra, szintén mint érintett: marha idegesítő, amikor anyuka az én pénzemmel flexel. Tudod az apasághoz hozzátartozik a gondoskodás is, és idegesítő, amikor anyuci megfoszt egy férfit attól az alapvető jogától, hogy az általa nyújtott gondoskodás hozzá kapcsolódjék (ti. begyűjti apuka pénzét mint valami vámszedő, utána meg úgy tesz, mintha “ő venne meg mindent”, “egyedül nevelné fel a gyerekeket” stb.)

Miért nem éled a saját életedet inkább, pasizol stb.?

2022. júl. 30. 08:15
 18/23 A kérdező kommentje:

A volt férjem azért egy csóró senki, mert kifelé mindig azt mutatja, hogy neki mennyi van

Közben meg egy szarrágó. És igen, a pénz költési szokásai azért húznak fel, mert ha nekem nem adja ide a pénzt, mondván nincs 15ig meg, akkor ne játssza a milliomost a Balatonon, ahol villantani kell az új nőnek, meg az egész családnak. Ahol nem számít, hogy napi 50-60 ezret elkölt, amiből a közös gyerekre egy lángos jut, meg egy üdítő. Az új nőre, meg a gyerekekre meg játék, strandsátor, kaja, fagyi, nyalóka, amit csak kiejtenek a szájukon. Meg amíg 20ezerért vesz valami rongyot, akkor ugyan a gyerekére se sajnálja a pénzt. És mikor szól a gyerek, hogy kicsi a cipő, meg szét van szakadva, akkor a sportboltban fogja meg a kezét és vegyen neki egy új cipőt. Ne az új gyerekeinek sátrat, hanem a sajátjának cipőt. De erre az volt a reakciója, majd vesz anyád. A saját gyerekét leszólja, sosem töltött vele időt, nem vitte az ölében. Az új gyerekeit mindenhova hurcolja, viszi az ölében, puszilgatja, ölelgeti, mindent megad nekik. A két hetes nyári pihenőn a közös apa fia program, ahol csak ők ketten voltak, az a munka volt a 45 fokban a napon. A szórakozás kizárólag az új családdal együtt. És még ő volt felháborodva, mikor a gyereket, aki szó szerint rosszul volt a melegben, haza vittem.

2022. júl. 30. 09:58
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem, amiatt gyűlölöm, hogy a saját gyerekét sosem szerette, sosem foglalkozott vele. Most meg majd ő megmutatja.
2022. júl. 30. 10:13
 20/23 anonim ***** válasza:
71%
Ki akar keresztbe tenni neki??? Csak be akarja hajtani ami jár, állj már le
2022. júl. 30. 10:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!