Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom,mit csináljak,ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Már egy ideje nem szeretem a férjemet,pár hónapja már biztosan tudom,én válnék,de van 2 gyerekünk,közös lakás,amit még fizetünk.Mivel észre vette,hogy baj van,elmondtam,mi a helyzet,persze kiakadt,ő még mindig szeret.Nem akar válni,bánt ez engem is,mert látom megviseli,idegesebb,stresszes,látom,hogy bedepizik. Sajnálom,de sajnálatból nem akarok vele maradni.Meg olyanokat mond,hogy ő meg öli magát.Sajnos tudom milyen,félek tényleg megteszi vagy teljesen elzüllik, inni fog.Hogy értessem meg vele,hogy mindkettőnknek jobb ha külön megyünk?Valaki volt már ilyen helyzetben?2022. júl. 27. 20:45
11/14 anonim válasza:
Igen ez egy undorító mocskos törvény. Nagyon sok diszkrimináció éri a férfiakat ilyen haszonleső, önellátásra képtelen nők miatt akik a gyereküket arra használjak hogy a lakhatásukat biztosítsák. Hangsúlyozom, dolgozó nőként ítélem el az ilyet.
Aki arra se képes hogy a saját lakhatását biztosítsa annak NE ítéljen a bíróság gyereket. Bár eljutnánk idáig.
12/14 A kérdező kommentje:
8-as te miről beszélsz?Nem csak az övé a lakás,az enyém is.Egy szóval nem írtam,hogy csak az övé.
2022. júl. 28. 08:55
13/14 anonim válasza:
A lakásuk közös.
Akkor ítélik anyának a lakását, ami nem az övé, ha pl rokkantként nem tud dolgozni hogy fenntartsa a gyerekkel az életüket.
Itt erről nyilván nincs szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!