Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudom,mit csináljak,ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom,mit csináljak,ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem szeretem a férjemet,pár hónapja már biztosan tudom,én válnék,de van 2 gyerekünk,közös lakás,amit még fizetünk.Mivel észre vette,hogy baj van,elmondtam,mi a helyzet,persze kiakadt,ő még mindig szeret.Nem akar válni,bánt ez engem is,mert látom megviseli,idegesebb,stresszes,látom,hogy bedepizik. Sajnálom,de sajnálatból nem akarok vele maradni.Meg olyanokat mond,hogy ő meg öli magát.Sajnos tudom milyen,félek tényleg megteszi vagy teljesen elzüllik, inni fog.Hogy értessem meg vele,hogy mindkettőnknek jobb ha külön megyünk?Valaki volt már ilyen helyzetben?

2022. júl. 27. 20:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerek mekkora? Van hova menned? Vagy a pasit dobnád ki a házból?
2022. júl. 27. 20:56
 2/14 A kérdező kommentje:
6 és 8 évesek.Hát nekem sajnos nincs hova mennem,de kirakni sem akarom,hisz az övé is a lakás.Nem tudom mit kellene tennem.
2022. júl. 27. 21:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Ennyire menthetetlen?? Mi a probléma tárgya? Mióta vagytok együtt?
2022. júl. 27. 21:28
 4/14 A kérdező kommentje:
12 éve.Én már nem szeretem.Egyszerűen nem akarok vele lenni,nem vagyok boldog.
2022. júl. 27. 21:29
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

Pfu nagyon sajnálom. Én is így voltam volt férjemmel : utáltam minden mozdulatát, ahogy beszélt, ahogy evett, ahogy kötötte a cipőjét, ahogyan borotválkozott, minden idegesített. Nem is mentem már vele sehova, cikinek éreztem, büdösnek éreztem. Közben sajnáltam, mert hát igénytelen is volt kissé, mint az apja. Végül gyűjtöttem annyi pénzt, hogy elköltöztem, igaz, csak egy gyerek van. De utána annyira boldog voltam! Teljesen lenyugodtam, türelmes lettem gyerekkel, munkámmal is jól haladtam, sőt, továbbképzésre jelentkeztem. Lett energiám. Rend volt a lakásban, a fürdőben, kellemes illat volt a hálóban, tisztaság volt mindenhol, nem pedig a szétszórt zoknik, a morzsák konyhában, a májkrémes tetejű vajas doboz sem volt többé, meg a zsíros üdítős palack, mert éves közben lusta volt kezet törölni, és a kajamaradekos kezével fogta meg. Úgy tette Vissza a hűtőbe.

Válj el! Valahogy oldd meg!

2022. júl. 27. 21:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még annyi, jig, hogy nyugodtan fenyegetőzzön, hig, hogy öngyilkos lesz, vagy elzüllik iszik, ez már az ő baja, felnőtt ember az ő döntése! Ne engedd, hogy ez befolyásoljon, ne engedd, hogy ő irányítson!
2022. júl. 27. 21:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Pfu 5-ös kb az én párom is ilye.Engem is idegesít minden már vele kapcsolatban.
2022. júl. 27. 22:04
 8/14 anonim ***** válasza:
28%

Mi vaan? Övé a lakás és TE nem akarod kirakni? Csak mert nő vagy azt hiszed automatikusan jár neked a lakás? Remélem neki ítélik a gyerekeket és utcára kerülsz.

Üdv

Egy nő aki undorodik az ilyenektöl.

2022. júl. 27. 23:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Tudom milyen :( anyagi okokból nem tudtam időben lépni, négy évig kínlódtam. Tudod mit sajnálok egyedül, abban a négy évben? Hogy a gyerekem szemében egy türelmetlen kiégett boldogtalan roncs voltam. Hogy élete korai szakaszában azt látta, hogy a szülei milyen csúnyán viselkednek, hogy az apja felé nincs kötelezettség, nincs szabály, az anyjával úgy beszél, mint a kutyával se. Senkivel sem szabadna így beszélni. Pláne a gyerek füle hallatára.
2022. júl. 27. 23:06
 10/14 anonim ***** válasza:
19%

8-as. A magyar törvény biztosítja a gyermek lakhatását:váláskor a nők kérik a kizárólagos lakáshasználatot.

Szerinted minden hajléktalan férfi lusta munkakerüló?? A-aaa elárulom: ki lettek rakva a saját lakásukból! Mert a mo"&cskos törvény lehetővé teszi ezt! Szociális munkásként hallottam meggyötört lelkeket. Életük munkáját veszik el tőlük, mert a gyereknek joga van lakni, élni. Az anyjával.

2022. júl. 27. 23:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!