Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kinek van szerintetek igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van szerintetek igaza?

Figyelt kérdés
Elváltunk, 40ezer gyerektartást állapítottak meg. Most a hónapban csinálta a kocsimat, felszámolta a költségeket. Mondtam, számoljuk bele a gyerek tartásba, a különbözetet ideadja. 15 volt a határidő, n na rákérdeztem, hogy nem akarja e ide adni végre. Erre közölte, hogy nála volt a gyerek 2 hétig, nem kellett etetnem, ezért nem adja ide. Egyébként normál időben havi 4 napot tölt nála, 9-4ig. Ennyi. Tényleg nem jár nekem így, vagy ha a bíróság ezt megállapította, akkor ezt mindig fizetnie kell? Az új párjának, meg annak a gyerekeinek mindent megvett a hónapban, amit kiejtettek a szájukon. Ebből a pénzből akartam cipőt venni a gyereknek. Semmi ilyen kiadásba nem száll bele pluszban. Szerinte egy 13 éves kamasz gyerek ruházkodása, etetése, iskola havi 40ből kijön.
2022. júl. 24. 09:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
42%
Mindig a gyerek szívja meg mert ti idióták vagytok és nem tudjátok megoldani a problémákat.
2022. júl. 24. 13:34
 32/34 A kérdező kommentje:
De mit kellene másként csinálnom? Nem szidom az apját, jó fej vagyok. Elnézem, hogy semmit nem beszél meg velem, hogy hülyének néz, hogy úgy kell kikönyörögni a pénzt, ami jár nekem? Hogy hallgatom, hogy apa, meg az új nő milyen jó fejek, minden sokkal újabb, jobb, nekik minden van, nekünk miért nincs. Még ehhez is jó fejet vágok. És mégis kevés amit és ahogy csinálok.
2022. júl. 24. 13:54
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, engedd el már!

Jó az apuka? Szuper ott?

Akkor hívd fel apukát, hogy a gyerek szeretne az ő szipi-szupi éltében élni, az ő általa igért márkás cuccokba járni, te sajnos ezt nem tudod megadni neki, így költözik hozzá.

Ez patt helyzet lett, ha el is megy max 1 hónap és apuka sem lesz olyan jófej amikor már tétje van.

Tudod, jobb távolról szeretni mint közelről utálni. Neked is lesz egy nyugodt időszakod.

2022. júl. 24. 14:21
 34/34 anonim ***** válasza:

Én is válok, két gyerekkel, nő vagyok. Elegem lett a férjemből. Kedves kérdező, nem olvastam végig minden kommentedet, nő létemre, hasonló cipőben, elegem lett belőled is az első oldalon.

Mi a francért kéne a volt férjednek egyedül állnia a gyerek minden költségét? Ketten vállaltátok felesbe. Ha ő havi 40et ad, a te részed szintén 40. Egy kamasz kölök havi 80ból vígan elvan. Az ilyen nők miatt hiszik sokan, hogy ha egy nő válni akar, azt a pénzért teszi.

A másik... Ha apa elkényezteti a gyereket és pénzért veszi a szeretetét, az az ő szegénységi bizonyítványa. Te attól még lehetsz értelmes gondolkodó érett felnőtt és taníthatod arra a gyereket, hogy minden extra kiváltságért meg kell dolgozni.

Komolyan az agyam eldobom az ilyenektől, mint te.

Én meg otthagytam a házat ennek a gyökérnek, vígan éldegél benne míg én fizetem a hitelt és a saját albérletemet, küzdök, hogy ne nevelje ellenem a gyerekeket a saját idejében, és várom, hogy végre kimondják a válást és soha többet ne kelljen hozzá se szólnom, ha nem muszáj. Nemhogy pénzért pitizzek neki.

2022. szept. 27. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!