Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van szerintetek igaza?
Figyelt kérdés
Elváltunk, 40ezer gyerektartást állapítottak meg. Most a hónapban csinálta a kocsimat, felszámolta a költségeket. Mondtam, számoljuk bele a gyerek tartásba, a különbözetet ideadja. 15 volt a határidő, n na rákérdeztem, hogy nem akarja e ide adni végre. Erre közölte, hogy nála volt a gyerek 2 hétig, nem kellett etetnem, ezért nem adja ide. Egyébként normál időben havi 4 napot tölt nála, 9-4ig. Ennyi. Tényleg nem jár nekem így, vagy ha a bíróság ezt megállapította, akkor ezt mindig fizetnie kell? Az új párjának, meg annak a gyerekeinek mindent megvett a hónapban, amit kiejtettek a szájukon. Ebből a pénzből akartam cipőt venni a gyereknek. Semmi ilyen kiadásba nem száll bele pluszban. Szerinte egy 13 éves kamasz gyerek ruházkodása, etetése, iskola havi 40ből kijön.2022. júl. 24. 09:43
11/34 anonim válasza:
elhiszem, hogy zavar. én is hasonló cipőben járok, bár nálunk heti váltás van és nem fizet egy fillért sem. de amikor veszekedtünk, a gyerekem mindig kiakadt, így amikor lehet, inkább ráhagyom. próbálj meg te is nem rápörögni
12/34 A kérdező kommentje:
Próbálok. Meg tudom, hogy az új helyre villantani kell. Csak 20 évig mindig én szívtam. Már nincs közöm hozzá, így már nem óhajtok miatta szívni
2022. júl. 24. 10:21
13/34 anonim válasza:
ezt értem, azért mondtam, hogy írj neki.
14/34 anonim válasza:
Szívtál is és így is dobott az új nő miatt, nem értem az exed.
15/34 A kérdező kommentje:
Nem, én dobtam ki, illetve jöttem el a gyerekkel
2022. júl. 24. 10:52
16/34 anonim válasza:
"ha a bíróság ezt megállapította, akkor ezt mindig fizetnie kell"
pont így. De olvasd el a határozatott, ott feketén-fehéren le van írva a fizetési kötelezettség.
17/34 A kérdező kommentje:
Legnagyobb baj az, hogy állandóan feltüzeli a gyereket drága cuccokkal, aztán közli, majd anyád megveszi. Voltak a szemüvegesnél, kinézték, majd közölte az ex, hogy anyád elmegy veled és megveszi, ha szabin lesz. Kicsi a cipő. Ott vannak a sportboltban. Kinézik a 18ezer forintos cipőt. Majd anyád megveszi. És vett magának egy méreg drága papucsot, meg az új gyerekeknek egy csomó játékot, meg sátrat. S sajnos ez az elvárás az irányomba is a gyereknek, hogy ezeket vegyem meg. Minden nap 10-20ezer forintos program, mert villantani kell. De én hogy oldjam ezt meg?
2022. júl. 24. 11:09
19/34 anonim válasza:
ó, az enyém még a szemészetre is elvitte, csak a szemüveget kellett nekem megvenni, mert neki nincs rá pénze.
20/34 A kérdező kommentje:
Az r enyém a feltüzelésen kívül semmit nem csinál.
2022. júl. 24. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!