Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kinek van szerintetek igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van szerintetek igaza?

Figyelt kérdés
Elváltunk, 40ezer gyerektartást állapítottak meg. Most a hónapban csinálta a kocsimat, felszámolta a költségeket. Mondtam, számoljuk bele a gyerek tartásba, a különbözetet ideadja. 15 volt a határidő, n na rákérdeztem, hogy nem akarja e ide adni végre. Erre közölte, hogy nála volt a gyerek 2 hétig, nem kellett etetnem, ezért nem adja ide. Egyébként normál időben havi 4 napot tölt nála, 9-4ig. Ennyi. Tényleg nem jár nekem így, vagy ha a bíróság ezt megállapította, akkor ezt mindig fizetnie kell? Az új párjának, meg annak a gyerekeinek mindent megvett a hónapban, amit kiejtettek a szájukon. Ebből a pénzből akartam cipőt venni a gyereknek. Semmi ilyen kiadásba nem száll bele pluszban. Szerinte egy 13 éves kamasz gyerek ruházkodása, etetése, iskola havi 40ből kijön.
2022. júl. 24. 09:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
13 éves a gyereked nem idióta fel tudja fogni ha elmagyarázod neki hogy az apja egy utolsó féreg és neked nincs kereted a drága cuccokat megvenni amit az "apja" kinéz neki. A gyerektartás jár akkor is ha gyakrabban viszi el a gyereket nincs olyan pontja hogy akkor kevesebbet kéne fizessen. Te meg kérdező simán bamba vagy ennyi.
2022. júl. 24. 11:33
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
egyébként így van. én el szoktam mondani a gyereknek, hogy mi a helyzet. megérti
2022. júl. 24. 11:41
 23/34 A kérdező kommentje:
Én is elmondtam a fiamnak. Csak nehezen fogja fel
2022. júl. 24. 11:48
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
persze, mert gerek. Minden ilyen eset hatalmas csalódás neki. Sajnálom, hogy az apja kijátssza ellened. Attól, hogy téged utál, a gyereket nem szabadna bevonni ebbe
2022. júl. 24. 12:51
 25/34 anonim ***** válasza:

Mintha csak az én helyzetemet írtad volna le. Sajnos én is 17 éven keresztül alárendeltem magam a család érdekében, hát nem érte meg. Most válás után még mindig azt hiszi, hogy mindenre bólogatni fogok neki továbbra is. De megérdemlem, mert ki kellett volna állnom magamért, a céljaimért, a vágyaimert, mindig is.

Nálunk apuka felhergeli a gyerekeket mindenféle drága cuccra, aztán nagylelkűen közli, hogy a felét állja. Ezzel ő a jófej mindenki szemében, miközben tudja, hogy velem kicseszik, mert én nem tudom finanszírozni a másik felét átlagfizetésből és átlagos tartásdíjból.

2022. júl. 24. 12:56
 26/34 anonim ***** válasza:

Múltkor Te írtál erről kérdést?

Legközelebb máshol csináltatod a kocsit. Kár volt itt a pénzel össze vissza keverni. Fizesse a gyerektartást Te meg ki fizeted külön a kocsit és pont.

Ha van végzés, h mikor viheti el a gyereket, akkor nem vagy köteles máskor odaadni.

A gyereknek meg még párszor magyarázd el anélkül, h az apját szidod és mond meg neki, h az apja mutatta a cuccot és vezesse meg vele.

2022. júl. 24. 12:58
 27/34 anonim ***** válasza:
vetesse*
2022. júl. 24. 12:59
 28/34 A kérdező kommentje:

Én nem írtam még kérdést.

Már más csinálja a kocsit, ez csak az utolsó megállapodás volt.

Az apját a mai napig próbálom b nem szidni, meg negatívan beállítani. De szerintem ez fordítva nem működik

2022. júl. 24. 13:06
 29/34 anonim ***** válasza:
48%
Szegény gyerek
2022. júl. 24. 13:09
 30/34 anonim ***** válasza:

26os vagyok, nem feltételezésként írtam, h ne szidd csak hozzátettem.

Sztm jobban állj ki magadért.

2022. júl. 24. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!