Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van szerintetek igaza?
Mintha csak az én helyzetemet írtad volna le. Sajnos én is 17 éven keresztül alárendeltem magam a család érdekében, hát nem érte meg. Most válás után még mindig azt hiszi, hogy mindenre bólogatni fogok neki továbbra is. De megérdemlem, mert ki kellett volna állnom magamért, a céljaimért, a vágyaimert, mindig is.
Nálunk apuka felhergeli a gyerekeket mindenféle drága cuccra, aztán nagylelkűen közli, hogy a felét állja. Ezzel ő a jófej mindenki szemében, miközben tudja, hogy velem kicseszik, mert én nem tudom finanszírozni a másik felét átlagfizetésből és átlagos tartásdíjból.
Múltkor Te írtál erről kérdést?
Legközelebb máshol csináltatod a kocsit. Kár volt itt a pénzel össze vissza keverni. Fizesse a gyerektartást Te meg ki fizeted külön a kocsit és pont.
Ha van végzés, h mikor viheti el a gyereket, akkor nem vagy köteles máskor odaadni.
A gyereknek meg még párszor magyarázd el anélkül, h az apját szidod és mond meg neki, h az apja mutatta a cuccot és vezesse meg vele.
Én nem írtam még kérdést.
Már más csinálja a kocsit, ez csak az utolsó megállapodás volt.
Az apját a mai napig próbálom b nem szidni, meg negatívan beállítani. De szerintem ez fordítva nem működik
26os vagyok, nem feltételezésként írtam, h ne szidd csak hozzátettem.
Sztm jobban állj ki magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!