Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kinek van szerintetek igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van szerintetek igaza?

Figyelt kérdés
Elváltunk, 40ezer gyerektartást állapítottak meg. Most a hónapban csinálta a kocsimat, felszámolta a költségeket. Mondtam, számoljuk bele a gyerek tartásba, a különbözetet ideadja. 15 volt a határidő, n na rákérdeztem, hogy nem akarja e ide adni végre. Erre közölte, hogy nála volt a gyerek 2 hétig, nem kellett etetnem, ezért nem adja ide. Egyébként normál időben havi 4 napot tölt nála, 9-4ig. Ennyi. Tényleg nem jár nekem így, vagy ha a bíróság ezt megállapította, akkor ezt mindig fizetnie kell? Az új párjának, meg annak a gyerekeinek mindent megvett a hónapban, amit kiejtettek a szájukon. Ebből a pénzből akartam cipőt venni a gyereknek. Semmi ilyen kiadásba nem száll bele pluszban. Szerinte egy 13 éves kamasz gyerek ruházkodása, etetése, iskola havi 40ből kijön.
2022. júl. 24. 09:43
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
53%

Azért elgondolkodtató, miért nalad van a gyerek, ha cipőt sem tudsz venni neki, a gyerektartás nélkül.

Nem kötekedni akarok, csak érdekes, hogy ezek szerint az anyagi háttér nem adott, míg a másik félnél igen.

2022. júl. 24. 09:47
 2/34 anonim ***** válasza:
89%

Azt hol olvastad hogy másból nem tudna venni?

Amúgy meg kérd el tőle a 40et ezek után. Bírósag annyit ítélt neked. Te meg majd utalj át beki 25 öt a kocsiért.

Nincs olyan kikotes hogy kevesebbet kell hogy kapj.

2022. júl. 24. 09:51
 3/34 A kérdező kommentje:
De, adott az anyagi háttér. Csak roppantul dühít, hogy míg ő jófejkedik havi 4 nap, nekem marad 26. 26 napot, meg az összes többi kiadást szerinte meg lehet oldani ennyi pénzből.
2022. júl. 24. 09:51
 4/34 A kérdező kommentje:
Ez volt az első és utolsó hónap, hogy jó fej voltam. Nem fizet 15ig, egyszer írásban szólok, utána feljelentem.
2022. júl. 24. 09:52
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
szerintem járna, mert a nyári szünet benne van a bírói döntésben. ettől függetlenül nem hinném, hogy emiatt megéri eljárást indítani, mert több a macera.
2022. júl. 24. 09:53
 6/34 anonim ***** válasza:
29%

máskor is csinált ilyet?

megéri neked, hogy a 15 ezer miatt a gyereked szarul fogja érezni magát? ha rendszeresen ezt játssza, akkor oké, de egyszeri eset miatt nem balhéznék, csak normál hangnemben megírnám, hogy a pénz egyébként járna, mert a gyereknél nem csak az étel kerül pénzbe és nem tartod jogosnak, amit tesz.

2022. júl. 24. 09:58
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Felnott emberek vagyunk, birosagi itelet kotelezi hogy fizessen, ha nem teszi akkor az kovetkezmenyekkel kar. Nem az oviban vagyunk, hogy lécci fizess mert tartozol.
2022. júl. 24. 10:01
 8/34 anonim ***** válasza:
48%
Tiszta hülyeség amit művelsz. Engedd el azt a rohadt penzt es a jovoben ne kavarjatok a penzugyeket se lathatast semmit, legyen mindennek meg a rendje es ahhoz ragaszkodjatok. Az ugyved tobbe kerul mint amennyit visszakovetelnel, arrol nem is beszelek, hogy barmikor perelhet a gyerekert, inkabb orulnel hogy nalad van es te intezheted a dolgait. Elhiszem hogy kimerito, de akkor szervezd ujra magad es a napod meg a kiadasaidat. Az uj jő meg le van szarva...
2022. júl. 24. 10:02
 9/34 A kérdező kommentje:

#7 ő úgy gondolja, még mindig ő irányítja az életem.

Eddig tett a gyerekre nagy ívben. Most pénteken hozta haza, holnap már megy el nyaralni. Most meg már el akarja itthonról megint cibálni.

2022. júl. 24. 10:03
 10/34 A kérdező kommentje:
De ő semmihez nem tartja magát, azt hiszi, hogy minden és mindenki felett áll, a világ pedig úgy forog, ahogyan ő gondolja. De látszik, hogy 23 év alatt sem sikerült rájönnie, hogy többre vagyok képes, mint ő gondolja, és hogy nem fogom n magam hagyni általa többet elnyomni.
2022. júl. 24. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!