Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek ha a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha a feleségem nem akar elválni? Ha papíron házasok maradunk milyen hátrányokkal járhat?

Figyelt kérdés

Van egy kiskorú gyermekünk. Az édesanyjával évek óta rossz a kapcsolatunk, próbáltuk megjavítani, de nem megy. Testileg és lelkileg is leamortizál az egész. A gyerek is sír, majdnem minden nap a veszekedést hallgatja. Én egy ideig csendben tűrök de az anyja mindenért üvölt velem. A gyerekkel is türelmetlen. Kértem, hogy menjen pszichológushoz de arra sem hajlandó.

Próbáltam vele szépen beszélni a válásról. Elgondolkodott majd úgy döntött ő nem fog elválni. Ha beadom a válópert nem jön el a tárgyalásra. Persze gondolom ez nem így működik. De ha nem tudunk elválni ő tud bármi kárt okozni nekem? Hitelt felvenni vagy bármi?

Még a házat is inkább ott hagyom nekik, de ez sem elég neki. Azt mondja a gyereket se láthatom soha többé, ha őt elhagyom. Bírósági végzés hiányában meg szinte biztos, hogy nem tudom majd látni.

Mar öngyilkos gondolataim vannak, egyszerűen nem bírok itt megmaradni.

2022. jún. 17. 09:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szia, van valami fejlemény?
2022. jún. 26. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!