Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha a feleségem nem akar elválni? Ha papíron házasok maradunk milyen hátrányokkal járhat?
Van egy kiskorú gyermekünk. Az édesanyjával évek óta rossz a kapcsolatunk, próbáltuk megjavítani, de nem megy. Testileg és lelkileg is leamortizál az egész. A gyerek is sír, majdnem minden nap a veszekedést hallgatja. Én egy ideig csendben tűrök de az anyja mindenért üvölt velem. A gyerekkel is türelmetlen. Kértem, hogy menjen pszichológushoz de arra sem hajlandó.
Próbáltam vele szépen beszélni a válásról. Elgondolkodott majd úgy döntött ő nem fog elválni. Ha beadom a válópert nem jön el a tárgyalásra. Persze gondolom ez nem így működik. De ha nem tudunk elválni ő tud bármi kárt okozni nekem? Hitelt felvenni vagy bármi?
Még a házat is inkább ott hagyom nekik, de ez sem elég neki. Azt mondja a gyereket se láthatom soha többé, ha őt elhagyom. Bírósági végzés hiányában meg szinte biztos, hogy nem tudom majd látni.
Mar öngyilkos gondolataim vannak, egyszerűen nem bírok itt megmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!