Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leirnatok milyen nehezsegekkel, hatranyokkal kell szembeneznie egy 170 cm-es ferfinak, ha csajozni akar?
Figyelt kérdés
mondjuk legyen a ferfi 27 eves
Legyszi minel többet irjatok
2014. ápr. 16. 16:49
1/20 anonim válasza:
170 cm az a farokmérete? Ha igen, akkor lesznek problémái...
2/20 anonim válasza:
hát alacsonyabb csajoknál próbálkozz. mondjuk egy 180as modell csajnak lehet nem jössz be, bár ki tudja.
3/20 A kérdező kommentje:
magassagra gondoltam
2014. ápr. 16. 16:52
4/20 anonim válasza:
Szia! Én nem tudom leírni neked, mivel én csak 165 centire nőttem meg. :) 24 vagyok, jelenlegi barátnőm 159-160 centi körül lehet. A hátrány az a kisebbségi komplexus, nekem is megvolt sokáig, nehéz volt leküzdeni. A másik, ha beleszerelmesedsz egy nálad magasabb csajba ( az én esetembe 15 centi + volt a lány javára ), az nagyon sok szomorúsággal tud eltölteni. Amúgy sokkal több hátrányod nincsen, esetleg ha magasabbnak akarsz tűnni vegyél fel kicsit magasabb talpú cipőt és állítsd fel a hajadat.
5/20 anonim válasza:
Mindössze annyival, hogy kevesebb az önbizalmad. Az is marhaság, hogy magasabb nőket nem érdekel a náluk alacsonyabb férfi. Téged zavarhat annyiban, hogy rosszul érezd magad emiatt, de csak mert azt hiszed, hogy neki nem tetszel a méreted miatt. Oda sem mész hozzá, nem szólítod le, aztán rágódsz azon hogy miért vagy alacsony. Eközben meg lehet a nő is azon gondolkodik, hogy "te jó ég megint itt az a helyes srác, de magasabb vagyok nála, tuti hogy megijedne tőlem, vagy nem tetszene neki." Oda kel menni és be kell dobnod magad, mert ez máshogy nem derül ki. Ez is olyan tulajdonság, hogy valakinek tetszik valakinek nem. Sosem fogsz minden nőnek ugyan úgy tetszeni. Tojd le a magasságod, mert ez amúgy is olyan dolog, amivel nem tudsz mit kezdeni. A magabiztosság a leglényegesebb. Inkább próbáld kiemelni a többi értékedet, ami bármi lehet amire büszke tudsz lenni. PL humor, intelligencia, vagy akár az átlagon felüli méretű farkad. (utóbbi csak akkor opcionális ha minimum 20 centi :D ) Szóval tökmindegy mekkora vagy, legyen önbizalmad és kész.
6/20 anonim válasza:
Hát lehet lepontoztak de nekem nagyon bejött egy pasi humorra stílusra amíg ültünk m minden aztán randin rájóttem mikor wokat sétqltunk hogy úgy néz fel rám pedig nem is voltam magassarkuban. Aztan elment tőle a kedvem olyan nevetseges ek éreztem ahogy nyujtogatja a nyakat hogy ram nezzen kb 160 lehetett amúgy wztem a 170 amúgy nem pici.
7/20 anonim válasza:
Utolsó: magadat érezted "hülyének", vagy inkább őt sajnáltad? mert ha az utóbbi, azt teljesen felesleges, vagy ha tényleg zavar, akkor kérj a faszitól megnyugtatást, hogy őt zavarja-e. Ha őt nem zavarja, és téged sem, akkor szerintem egyszerűbb nem? :)
8/20 anonim válasza:
Hát nevetségesnek tartottam ahogy felnéz rám
9/20 anonim válasza:
Én csak példát tudok mondani az életemből: mindig a magasabb férfiak vonzottak, a férjem mégis alig magasabb nálam, max. 2-3 cm-el. Ennek ellenére őrületesen beleszerettem. 10 évig nem jutott eszembe soha, hogy gáz, hogy nem olyan magas (kb. 170 cm). Most meg kb. mindenével bajom van: alacsony, kicsi a farka, stb...
Ezeket észre se vettem, amíg szerettem.
10/20 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna a 170 cm. (én 165 cm nő vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!