Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Leirnatok milyen nehezsegekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leirnatok milyen nehezsegekkel, hatranyokkal kell szembeneznie egy 170 cm-es ferfinak, ha csajozni akar?

Figyelt kérdés

mondjuk legyen a ferfi 27 eves

Legyszi minel többet irjatok

2014. ápr. 16. 16:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9 es :

nem azért hogy túrkáljak az életedben,de te írtad le ezeket.

nem bunkóságból kérdezem

szóval már nem szereted a férjedet ?

és miért kicsi a farka,kaptál egy nagyobbat ?

vagy előtte is érezted csak nem zavart ?

2018. aug. 25. 15:36
 12/20 anonim ***** válasza:
azon kivül, h totál hül-ye, semmi nehézség.
2018. okt. 13. 23:45
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Átlag magasság. Mi a gondod?
2020. márc. 1. 00:12
 14/20 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, én csak 168 vagyok, úgyhogy 170 magas pasi már nem lenne hátrányban.

43/csaj.

2020. ápr. 3. 23:16
 15/20 anonim ***** válasza:
38%

Ha amúgy jóképű, jó dumás akkor a magassága szempontjából nem ütközik nehézségekbe.

Az első két tulajdonság fontosabb.

2020. máj. 22. 20:02
 16/20 anonim ***** válasza:

Azt mondja a népi bölcsesség, hogy ágyban, asztalnál kiegyenlítődik a különbség.😁

Amúgy, volt egy ismerős házaspár. A férfi vagy 10 cm-rel magasabb volt a feleségénél. De, mivel a lába volt hosszú, a törzse viszont rövidebb, mint a feleségéé, amikor egymás mellett ültek, a férj volt alacsonyabb.

Amúgy pedig lényegtelen. A férjem 170, én 168. Sosem zavart minket. A szomszédunk 180 magas, de a felesége is. A végeredmény ugyanaz.

2020. jún. 14. 03:24
 17/20 bubu9313 ***** válasza:
39%
A férjem is 170 cm. Én 163. Szerelem első látásra. Szerintem a magasságodon nem fog múlni a boldogsagod. :)
2020. okt. 12. 21:25
 18/20 anonim ***** válasza:

155 cm vagyok, a nálam jóval magasabb (180+cm) férfiak nem a kedvenceim de összejönnek velük is, nem volt olyan fickó akit a magassága miatt utasítottam volna el.

Viszont ismertem olyan lányt aki kicsit alacsonyabb volt nálam és csak nagyon magas fiúkkal randizott... azt viszont nem tudom milyen lányokból van több.

Tudom, hogy visszásan hangzik, de én azt mondom a legnagyobb hátrány ami érhet az az ha oda sem mész ismerkedni csak a komplexusod miatt (és nem azért mert a lánynak biztos nem jösz be).

Nem hiszem hogy nagy hátrány, de ha te vagy magasabb, akkor a csókot neked kell kezdeményezni.

2020. okt. 29. 07:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Mint nekem 191 centisen.

Ne a magassag miatt becsuld ala magad. En aztan tudom milyen az ha sehol semmi nincs, pedig elvileg le sem kene vakarnom a noket ugye?

Marhara nincs igy.

2020. okt. 29. 15:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha a saját szintjén keresgél, alacsony csajok közt, nem lesz nagy probléma. De ne várja el, hogy 170 -175 centis vagy magasabb nők szóba állnak vele. 165 centiseknek se mindnek fog bejönni. Nagyon ritka az ilyen. Az többség azt szereti , ha a pasi 15-20 centivel magasabb.
2020. okt. 29. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!