Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsókol, akar valamit?
Régebben jártunk, majd szakítottam vele, mondván, hogy nem vagyok szerelmes. Mostanában azonban találkozgatunk elég gyakran (hetente), viszont nem tudom, hogy randizunk-e vagy csak barátként találkozunk. Néha megsimítom az arcát búcsúzáskor, erre elmosolyodik, de legközelebb nem kerül szóba. Volt már olyan, hogy leírtam neki, hogy mit álmodtam vele (erotikus), erre azt válaszolta, hogy "ez tetszik", viszont legközelebb nem került szóba....
Tegnapelőtt este búcsúzáskor "rámvetette" magát, és hosszan smároltunk... majd ma este sms-ben bocsánatot kért a "múltkori" miatt. Megkérdeztem, hogy találkozunk-e (ma), de azt mondta, nem ér rá, mert fáradt... talán majd jövő héten. Szerintetek nem akar semmit?
Megírtam neki, hogy nagyon vágyom rá... erre a válasz, hogy "sejtettem"...
Őszintén azt gondolom, hogy mindketten akartok egymástól valamit, de mindketten mást és ő el fogja cseszni, ezért egyikőtök sem fog kapni semmit.
Na, mit kapok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!