Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor megcsókol megremeg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor megcsókol megremeg a föld, de mi van, ha egy ideje már nem akar úgy csókolni?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt, megőrülök érte. Bennem nem változott semmi, ha akar még meg tud úgy csókolni, de sajnos már nem akar...

Mit kell ilyenkor tenni?

2014. márc. 19. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Csókolózásnál semmi nem történik, nemhogy földremegés. Túlvagy az első meglepetésen úgyhogy ne is álmodj róla.
2014. márc. 19. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
csók után hatalmas büfögés...na az a momentum az, amikor az ember elgondolkodik, hogy ezentúl a csókot talán mellőzni kellene.
2014. márc. 19. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves 1-es akkor még te nem kaptál igazi szenvedélyes csókot. Egy férfi aki csókmániás és már volt barátnője aki csókkirálynak hívta. De szomorú ha már egy év után nem akar csókolni, nem tudom ő melyik fél, de mindkét fél részéről az...
2014. márc. 19. 15:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Ő a férfi, most is megcsókol, de nem úgy és tudom, hogy tudja a különbséget. Az egyik esetben szinte nem kapok levegőt a vágytól és csak rá tudok gondolni és kell egy perc mire újra tudok gondolkodni, a másik esetben csak egy csók, olyan mint eddig bárki mással volt. És nem vagyok már tinilány.
2014. márc. 19. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én női párom is így csókol, amikor akar akkor belead anyait apait, máskor meg nagyon gyenge, szerintem az hangulat függő. De mondd meg neki bátran, hogy csinálja úgy mint régen olyan szenvedéllyel, beszéljétek meg!
2014. márc. 19. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
A szerelem lángja idővel gyengülhet. Ilyenkor kell felizzítani az érzelmeket: új smink, új frizura, fehérnemű stb....
2014. márc. 19. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!