Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni fiúkkal, hogy abból akár komoly kapcsolat is lehessen? 16/L
A barátnőim, pár fiú szerint kedves, szép, okos, csinos, lány vagyok. Az önbizalmam nem valami nagy és ha lenne valakim akkor az talán segítene. A pozítiv véleményekkel szemben, amiket leírtam én nem annyira érzem ezeket. Nem amiatt szeretnék barátot, mert az olyan menő, vagy mert még nem volt barátom(mert még tényleg nem volt), hanem mert hiányzik, hogy valaki szeressen. Arra gondoltam, hogy talán az interneten jobban ismerkedhetnék. Hol lehet ismerkedni? milyen oldalakon?
Nem az a fajta lány vagyok aki fűvel-fával összejönne, vagy aki bármibe belemenne. Egy kissé félénk, romantikus lány vagyok:)
Köszi előre minden segítséget, és kérlek ne szidjatok, mert tudatában vagyok abban, hogy elég hülye kérdéseket írtam, de már a kétségbeesés beszél belőlem.
itt gyakorin is tudnál! próbáld meg ;)
veszteni valód nincs
17f
Kedves kérdező!
Miért nem hiszel a környezeted visszajelzéseinek? Ha azt mondják, hogy szép vagy, főleg ha azt fiúk teszik, el kell hinni nem kell kishitűnek lenni.
Nyilván nagyon kevés olyan ember van aki elégedett magával és ne keresne hibát magán, de a leírtak alapján nyugodtan elhiheted hogy szép és csinos vagy :)
Nagyon sok társkereső oldal létezik, de nagy hátrányuk, hogy sok helyen már a levélíráshoz is előfizetés szükséges, így nem annyira könnyű a dolog ott sem, de érdemes megpróbálni. Google-be beírod, nagyon sokat kiad.
De véleményem szerint próbálkozz nyugodtan személyesen is.
Remélem használható információkat írtam.
Minden jót, és gyerünk, most alapozod meg a későbbi életed, hidd el ha félénk vagy, sokkal nehezebb lesz minden a jövőben. Sajnos tapasztalat...
De persze azt a becsülendő tulajdonságodat tartsd meg, hogy nem jössz össze fűvel fával! :)
20/F
Köszi az eddigi válaszokat és tanácsokat!
A további ötletek/vélemények is érdekelnek:)
az a helyzet hogy te csak várhatod hogy elcsábítson valaki :D annyit tehetsz hogy sok helyre járkálsz, vagy max neten
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!