Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem egy ilyen srác? Csak poén az egész?
Ő a legtöbb lány álma, népszerű, vicces, helyes.
Bármit csinál, arra figyelnek a többiek, hallgatnak rá.
Aztán itt vagyok én, a duci lány, akit senki nem ismer. 2 éve "szeretem", amióta évfolyamtársak lettünk...
Most meg az utóbbi pár hétben beszélgettünk, mert látta a Tumblr-öm és kérdezte, hogy az tényleg az enyém-e, utána már mindenről beszélgettünk.
Elhívott randizni, de nem tudom, hogy ezt komolyan gondolja-e, vagy nem.
Ő nem az a srác, aki szóba állna egy ilyen lánnyal... A gimi legszebb lányaival kavart már, volt idősebb lánnyal is, nem értem, mit akar tőlem.
Engem senki nem vesz észre, szép sem vagyok, nem is vagyok sovány.
Nem tudom, mit csináljak, még sosem voltam ilyen helyzetben.
Küldj képet magadról, róla ha van, meg a Tumblr címed, hogy jobban ki tudjuk értékelni a szitut.
Ja és privátba, hogy a személyiségi jogok meg egyebek ne sérüljenek.
jaaj csak kisebbségi komplexussal ne kezdjünk már semmibe.
állj hozzá pozitívan, aztán meglátod, mi lesz belőle.
ha bele sem kezdesz, az tuti bukás.
szóval adj egy esélyt.
Nyilván tiniként úgy is vége lesz valamikor.
Lehet hogy pár nap, lehet hogy pár hét,
biztosra sosem mehetsz! Senki sem lesz a te tulajdonod!
És gondolj arra hogy te is bármikor eljuthatsz arra a pontra hogy nem akarod tovább!
Inkább tanulj meg úgy kapcsolatban lenni hogy ne sérülj meg ha szakításra kerül a sor. Mert miért is kéne ettől sérülni?
Tehát kezdj el élni! És tapasztalni! Két esélyes a dolog de ha biztosra akarsz menni akkor csalódni fogsz mert sosem mehetsz biztosra.
jav:
lehet hogy pár nap, lehet hogy pár hét lehet hogy pár év.
Nézd, én nem vagyok egy ronda gyerek, van humorom is, az osztályban abban a társaságban vagyok akik viszik a prímet. Ez még nem jelenti azt, hogy az úgymond "menő" lányok tettszenek. Köztük is vannak szépek, és kevésbé szépek, mindegy mennyi smink van rajtuk ezt lehet tudni ám. Szóval semmi okod nincs arra, hogy amiatt félj, hogy csak mert te nem vagy ismert, szivatni akar.
Meg gondolj arra, hogy ő is csak egy ember, szeret beszélgetni, lehet hogy kíváncsi rád (hiszen senki nem vett eddig észre) meg akar ismerni. Csak simán viselkedj úgy vele, mint egy átlagos sráccal. Ne szőj álmokat, maradj a jelenben, erre van a randi. Ha mégis át akarna verni, akkor egy s3ggfej és gondolj is rá úgy. De miért lenne?
Na mind1, sok sikert! És SEMMIKÉPP ne mondd el neki hogy már 2 éve szereted! Azzal tuti elüldözöd!
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!