LG G2 vélemények? Előnyök, hátrányok, ellenvélemények is jöhetnek, aki azt mondja, hogy ne vegyek LG-t az indokolja is, és csak utána javasoljon mást ( ha akar ).
Előnyök:
- nagyon erős
- szép kijelző
- nagyon vékony a káva
- jó kamera (simán benne van a jelenlegi top5-be)
- nagy aksi
Ellenérv:
- az LG nagyon túlzásbavitte a szoftveres oldalát a telefonnak. Túl van csicsázva, túl sok animáció, hülye színek, stb. Egy részét meg lehet oldani csak szimplán egy launcher-cserével, és teljes egészét meglehet oldani egy custom rom telepítésével, de én ha egy csúcskategóriás telefont vennék akkor inkább nem akarnék ilyenekkel foglalkozni (na jó, én pont akarnék, mert szeretem személyreszabni, de a nagy átlag nem is ért hozzá és nem is akar ilyeneket csinálni). Ez miatt inkább a Nexus 5-öt ajánlanám, hardveresen ugyanaz, meg azt is az LG csinálta, csak szoftveresen a Google van az irányításba, és ez nagyon jót tesz neki. Letisztult, vanilla Android, minimum 2 évig első nap fogja megkapni az Android frissítéseket, és kb feleannyiba kerül.
Február 24-én jelentik be, addig csak pletykák vannak, aminek vagy hiszel, vagy nem, az esetek többségében be szokott jönni, és a G2 mini pletykák alapján közel sem lesz olyan jó készülék.
Nem lesz rossz, az 100%, mert Snapdragon 400-at mondanak, ami azért elég erős, de közel sincs a Snapdragon 800-hoz. 720p-s kijelző, ami azért 4,5"-ig még teljesen korrekt, 2 GB RAM, amire semmi panasz sem lehet, tehát jó készülék lesz az is, csak az LG-nek is megvan még az a mentalitása, hogy kisebb készülék = lebutított készülék.
Ha az árral nem szállnak el, akkor azért jó telefon lesz az is.
Egyébként valószínűleg elég drága lesz, G2 már azért csak van fél éves telefon, és egész elfogadhatóra lement az ára, G2 mini meg elég sokról fog indulni, biztos olcsóbb lesz, mint megjelenés napján a G2, de nem hiszem, hogy olcsóbb lesz, mint a G2 mai ára, de az biztos, hogy rosszabb lesz, szóval G2 a jobb.
4,5 és 4,7" között meg már szinte semmi különbség, de majd bejelentés után meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!