Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sokba kerül egy válás?
Figyelt kérdés
nem rólam van szó hanem egy családtagról,és az mondták neki,közelebb lesz az egy millióhoz mint a félhez, ha minden simán megy. ez reális lenne? attól félek csak egy nehéz helyzetben levő embert szeretnének lehúzni.2022. máj. 4. 15:39
11/12 Mathus válasza:
#10: igen, a területileg illetékes polgári bírósághoz. minden ilyen van ügyfélszolgálat is, ott átnézik neked benyújtás előtt, hogy nem bakiztál-e bele a kitöltésbe.
12/12 anonim válasza:
Nekem sokba került a válás. Az esküvőre kb. 1 milliót költöttem, a válásra meg kb. 1,5 milliót, majdnem 2-t: illetékek, ügyvédek, szakértők, stb-stb. Mondjuk nem volt közös megegyezés, a válás része tartott 3 évig.
De én is úgy tudom, ahogy fentebb írták: ha nincs közös gyermek, és mindenben meg tudtok egyezni, akkor csak az illetéket kell kifizetnetek 50-50%-ban. Egy tárgyalás elegendő, nem kell ügyvéd sem, ha nem érzitek szükségét, kb fél óra az egész tárgyalás, és rögtön jogerőre emelkedik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!