Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg ilyen sokba kerül egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sokba kerül egy válás?

Figyelt kérdés
nem rólam van szó hanem egy családtagról,és az mondták neki,közelebb lesz az egy millióhoz mint a félhez, ha minden simán megy. ez reális lenne? attól félek csak egy nehéz helyzetben levő embert szeretnének lehúzni.
2022. máj. 4. 15:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Ez attól függ.

A szüleim békésen váltak el, kb 50 forint eljárási díjat kellet fizetniük.

Ha viszont pereskedésbe fordul a dolog, akkor határ a csillagos ég...

2022. máj. 4. 15:42
 2/12 A kérdező kommentje:
1# akkor a békés válásra 700-800ezer egy lehúzás nem?
2022. máj. 4. 15:53
 3/12 A kérdező kommentje:
gondolom azért ügyvéd a szüleid is képviselte? vagy lehet ezt nélküle is intézni?
2022. máj. 4. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán miért kell ügyvédhez fordulni, ha békés a válás? Amennyiben nincs gyerek 1 tárgyalásból is megoldható, ha van, akkor kettőből, persze ha mindenben megegyeznek.

Azt, ha évekig tartó pereskedést feltételeznek, azt békésnek nem lehet mondani.

2022. máj. 4. 16:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ügyvéd nélkül is,persze. Az akkor kell, ha a felek nem tudnak megegyezni. Ha normálisan, egymás között meg tudnak állapodni mindenről, akkor simán csak a 30 ezer ft illetéket kell befizetni.
2022. máj. 4. 16:02
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

3

Nem volt ügyvéd, mivel az anyagiaktól kezdve a láthatásig mindenről megegyeztek előzetesen, és később sem merült fel semmilyen probléma.

Szóval én csak azt tudom, hogy ha a felek mindenben konszenzusra jutnak, akkor 50 ezer forint és egy délelőtt az egész ügy...

A pereskedés nagyságrendekkel drágább és hosszabb ennél, de pontos információim sajnos nincsenek róla. :(

2022. máj. 4. 16:06
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm. hova kell beadni és mit hogy elinduljon ügyvéd nélkül a folyamat? mi a menete? sajnos a neten nem találtam bár elég ügyetlen vagyok hozzá szóval lehet csak én nem találtam.
2022. máj. 4. 16:11
 8/12 Mathus ***** válasza:
100%
#7: keresetlevél + 35e illeték. letölthető, tizenvalahány oldal, kézzel kell sajnos kitölteni. ennyi.
2022. máj. 4. 16:18
 9/12 anonim ***** válasza:
2022. máj. 4. 16:30
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen. a bíróságra kell ezt benyújtani ha kitöltötték?
2022. máj. 4. 16:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!