Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek hogyha az exem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek hogyha az exem a gyermektartást nem a gyermekre költi?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 10:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%

Össze-vissza írkálsz, nem reagálsz semmire...

Mit tehetsz? Bizonyítanod kell az állításaid, ennyi.

2022. ápr. 28. 12:13
 22/37 anonim ***** válasza:
97%

Mit lehet tenni? Leírtuk.

1 gyámhivatal

2 bíróság és kéred a felügyeleti jogot, hogy te neveld, mert szerencsétlennek se étele, se ruhája.

Mit vársz, hogy anyuka majd jó útra tér, dolgozni fog és arra költi a gyt-t, amire adtad?

Ha fontos neked a gyereked, vedd a kezedbe a dolgot és "mentsd meg" a kisgyerekedet.

De még mindig nem válaszoltál, mennyit fizetsz.

2022. ápr. 28. 12:20
 23/37 anonim ***** válasza:
97%

Nem igazán szoktak tisztában lenni az emberek azzal, hogy a gyerektartás nem úgy működik, hogy azt az x ezer forintot félrerakjuk és a boltban a gyereknek abból vásárolunk.

Ugyanúgy a rezsi őt is érinti, a fűtés, víz őt is érinti.

Nekem az az érdekes, hogy panaszkodsz, de mikor leírják, hogy vedd magadhoz, mert egy munkanélküli anyával szemben, akinek nincs pénze a gyerekre, aki étlen szomjan van otthon, nagy esélyed lenne átvenni a felügyeleti jogot, azt nem akarod.

2022. ápr. 28. 12:36
 24/37 A kérdező kommentje:
Magamhoz venném én nagyon nagyon szívesen, csak erre ebben az országban 0 esélyem van. Ő ragaszkodik a gyermekhez mert ugye így belőle meg tud élni.
2022. ápr. 28. 13:28
 25/37 anonim ***** válasza:
98%
Azért, így végig olvasva az egész sztorit én kiváncsi lennék az exed verziójára is. Savazod itt mindennek, de eszedbe nem jut a gyereked magadhoz venni, pedig írod milyen rosszak a körülmények....
2022. ápr. 28. 13:28
 26/37 A kérdező kommentje:
85 ezer forintból szerintem azért nem extrém elvárás hogy mondjuk legyen etetve egy gyerek, meg mondjuk ne csak azt hordja amit én vettem neki. Tudom itt mindenki milliárdos, de nem hiszem hogy egy óvódás gyerekre ennél több pénz kell...
2022. ápr. 28. 13:29
 27/37 A kérdező kommentje:
kedves 26-os tudsz olvasni?:D
2022. ápr. 28. 13:29
 28/37 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam azt hogy a gyermek nálam legyen elhelyzeve, de férfiként erre hogyha az anya nem tömeggyilkos egy ennyi idős gyermeknél kb 0% esélyem van.
2022. ápr. 28. 13:30
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk.

Ha igaz, amit állítasz, akkor lenne esélyed.

Ha úgy érzed, nem lenne, akkor valahol ferdítesz....

2022. ápr. 28. 13:34
 30/37 A kérdező kommentje:
akkor indítom újra a pert. Amúgy nem erkölcsi értékítéletet kértem magamról, nem erre vonatkozott a kérdésem. Komolyabban kéne venni a szövegértés oktatását.
2022. ápr. 28. 13:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!