Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehetne-e azt érni, hogy a családi törvényeken változtassanak?
Én nem bántom az édesapákat,mert joguk van,csak kicsit keményebb törvények kellenének!
Segítsetek hogyan kezdjük az aláírásgyűjtést?Magyarországon bárki aláírhatná,aki egyetért ezzel!
A kérdező vagyok!Csak annyit fűznék még hozzá,hogy sehol máshol nincsenek ilyen törvények,csak itt.Van ahol olyan kemény törvények vannak,legyen az akármivel kapcsolatos!Szabadságszólás van,miért ne tehetnénk valamit?
Emiatt nem zárhatnak börtönbe!!!!
Én az apákat kötelezném a látogatásra. Aki nem látogatja, az kvázi lemond a gyerekéről, tehát akkor mondjon is le (:D). Ne forduljon elő olyan, hogy egy "apa" egy évben egyszer megy a gyerekért, vagy hogy (és ez sajnos több is van az ismeretségi körömben) egyszerűen nem megy el a megbeszélt találkára, szegény gyereket meg nem győzi a család vigasztalni.
Azokat szülőket, akik a válás után messze költöznek egymástól kötelezném a félúton való találkozásra. Mert az sem fair, hogy anyuka, hogy jól kibabráljon apukával az ország másik felébe költözik, holott tudja, hogy apuka nem engedheti meg anyagilag, hogy kéthetente több ezer forintot elutazzon.
Valami még: szegény nagyszülők általában nem tehetnek arról, hogy a szülők szétmentek: nekik miért nem lehetnek jogaik? Miért csak akkor találkozhatnak apuka szülei a gyerekkel, amikor az apuka látogatása van? Tisztelet az olyan anyukának, aki ezzel nem foglalkozik és a nagyszülők is elvihetik az unokájukat, de nagyon sok olyan eset is van, hogy apuka lesz@rja a gyereket, a nagyszülők törődnének vele, csak nem tudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!