Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El lehetne-e azt érni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehetne-e azt érni, hogy a családi törvényeken változtassanak?

Figyelt kérdés
Fogjunk össze!
2008. dec. 18. 09:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%
Én alkalmassági vizsgához kötném a gyerekvállalást. Na? Mert az se állapot, hogy a szülő nem neveli a gyerekét, aztán a pedagógust jelentgeti fel, ha a gyereke rendetlensége, hanyagsága, fegyelmezetlensége és a többi gyerekre való veszélyessége miatt a pedagógus figyelmeztetőt ad vagy kérdőre vonja a szülőt vagy nem viszi el osztálykirándulásra, és az iskolában kellene a gyereknek maradnia a másik osztállyal.
2008. dec. 18. 12:59
 12/25 A kérdező kommentje:

Én nem bántom az édesapákat,mert joguk van,csak kicsit keményebb törvények kellenének!

Segítsetek hogyan kezdjük az aláírásgyűjtést?Magyarországon bárki aláírhatná,aki egyetért ezzel!

2008. dec. 18. 13:07
 13/25 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok!Csak annyit fűznék még hozzá,hogy sehol máshol nincsenek ilyen törvények,csak itt.Van ahol olyan kemény törvények vannak,legyen az akármivel kapcsolatos!Szabadságszólás van,miért ne tehetnénk valamit?

Emiatt nem zárhatnak börtönbe!!!!

2008. dec. 18. 13:12
 14/25 anonim ***** válasza:
87%
Az szólásszabadság, nem szabadságszólás, te!:)
2008. dec. 18. 13:19
 15/25 anonim ***** válasza:
95%

Én az apákat kötelezném a látogatásra. Aki nem látogatja, az kvázi lemond a gyerekéről, tehát akkor mondjon is le (:D). Ne forduljon elő olyan, hogy egy "apa" egy évben egyszer megy a gyerekért, vagy hogy (és ez sajnos több is van az ismeretségi körömben) egyszerűen nem megy el a megbeszélt találkára, szegény gyereket meg nem győzi a család vigasztalni.

Azokat szülőket, akik a válás után messze költöznek egymástól kötelezném a félúton való találkozásra. Mert az sem fair, hogy anyuka, hogy jól kibabráljon apukával az ország másik felébe költözik, holott tudja, hogy apuka nem engedheti meg anyagilag, hogy kéthetente több ezer forintot elutazzon.

Valami még: szegény nagyszülők általában nem tehetnek arról, hogy a szülők szétmentek: nekik miért nem lehetnek jogaik? Miért csak akkor találkozhatnak apuka szülei a gyerekkel, amikor az apuka látogatása van? Tisztelet az olyan anyukának, aki ezzel nem foglalkozik és a nagyszülők is elvihetik az unokájukat, de nagyon sok olyan eset is van, hogy apuka lesz@rja a gyereket, a nagyszülők törődnének vele, csak nem tudnak.

2008. dec. 19. 11:59
 16/25 anonim ***** válasza:
19%
Hárommal elöttem ironak üzenem lehet azért nem megy el az osztálykirándulásra mert ne1m akar vagy mert anyaligilag nem tudja állni!Amugymeg vannak olyan tanárok is akik a gyerek fejét ütögetik stb..KI AZ aki ezt hagya?
2008. dec. 19. 12:15
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó! Olvasd el még egyszer azt, amire írtál! Nagyon félreértelmezted!
2008. dec. 19. 12:21
 18/25 anonim ***** válasza:
Én vagyok az aki a névviseléssel kapcsolatban írt. Én nem bántom azokat az apákat, akik foglalkoznak a gyerekükkel, természetes, hogy nem önszántukból nem élnek együtt a gyerekkel. Én azokra gondolok, mint pl. nálunk is, aki semmiféle szülői jogát nem gyakorol(hat)ja. Nálunk az apuka arra nem vette a fáradtságot, hogy a tárgyalásokon megjelenjen, sosem akarja látni a gyerekét, gyerektartást nem fizet, nem kérvényezett láthatást. De lemondani mégsem hajlandó a gyerekről és nem járul hozzá a névváltoztatáshoz. Ez igazság??
2008. dec. 19. 12:30
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen helyzetre írtam azt, hogy akkor kötelezném a lemondásról. Mert számomra az derült ki az írásodból, hogy csak azért nem mond le a gyerekről, hogy téged bosszantson.
2008. dec. 19. 13:10
 20/25 anonim ***** válasza:
Azért nem akarja elvinni a tanár, mert a gyerek ollóval és hurkapálcikával hadonászik, veri az osztálytársait, és semmivel nem lehet fegyelmezni, mivel a hülye szülő a gyerekét pártolja meg, és nem érdekli, hogy a gyereke, akivel mellesleg nem törődik, csak veszi neki a drága játékokat, ez a gyerek az osztálytársaira balesetveszélyes, rosszabb esetben életveszélyes. A gyerekével xarik törődni, de a pedagógusokat már van pofája jelentgetni, akkor is, ha a gyerek jogosan kapott figyelmeztetőt... Ilyen szülőknek nem való gyerek.
2008. dec. 19. 13:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!