Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a megoldas? Bantalmazo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldas? Bantalmazo kapcsolat gyerekkel?

Figyelt kérdés

Van kozos gyermekunk a parommal. En mar total kiegtem es lezartam a kapcsolatunkat. O sem szeret mar de mivel rengeteget dolgozik kenyelmes neki hogy otthon vsgyunk a gyerekkel es amikor o hazajon akk tud a gyerekkel lenni. Fel -1 orat. Szoval en mondtam neki hogy elkoltoznek de csak a gyerekre hivatkozva nem akarja. Persze mert kulon nem jutna ideje ra hogy latogassa. O azt hiszem bantalmazo. Sokat ocsarol szid semmi sem jo es fenyeget hogy elpereli a gyereket ha elmerek menni. Ezert nem merek. Es felek a gyerek is hogy elne meg a sok feszultseget (igy sincs keves).

Mi a megoldas? Voltam csaladsegitobe kb azt mondtak amug nem ver, ez nem bantalmazo kapcsolat.

En egyatalan nem erzem tekintek ra ffikent , mindet megolt bennem.

Koszonon az ertelmes valaszokat

2022. ápr. 15. 23:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A lelki bántalmazás is bántalmazás. Lelki terror. Gyűjts bizonyítékot. Ott a mobil, vedd fel titokban mikor ilyeket mond. Később még jól jöhet, csak rejtsd el jól.
2022. ápr. 17. 23:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!