Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldas? Bantalmazo kapcsolat gyerekkel?
Van kozos gyermekunk a parommal. En mar total kiegtem es lezartam a kapcsolatunkat. O sem szeret mar de mivel rengeteget dolgozik kenyelmes neki hogy otthon vsgyunk a gyerekkel es amikor o hazajon akk tud a gyerekkel lenni. Fel -1 orat. Szoval en mondtam neki hogy elkoltoznek de csak a gyerekre hivatkozva nem akarja. Persze mert kulon nem jutna ideje ra hogy latogassa. O azt hiszem bantalmazo. Sokat ocsarol szid semmi sem jo es fenyeget hogy elpereli a gyereket ha elmerek menni. Ezert nem merek. Es felek a gyerek is hogy elne meg a sok feszultseget (igy sincs keves).
Mi a megoldas? Voltam csaladsegitobe kb azt mondtak amug nem ver, ez nem bantalmazo kapcsolat.
En egyatalan nem erzem tekintek ra ffikent , mindet megolt bennem.
Koszonon az ertelmes valaszokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!