Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a megoldas? Bantalmazo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldas? Bantalmazo kapcsolat gyerekkel?

Figyelt kérdés

Van kozos gyermekunk a parommal. En mar total kiegtem es lezartam a kapcsolatunkat. O sem szeret mar de mivel rengeteget dolgozik kenyelmes neki hogy otthon vsgyunk a gyerekkel es amikor o hazajon akk tud a gyerekkel lenni. Fel -1 orat. Szoval en mondtam neki hogy elkoltoznek de csak a gyerekre hivatkozva nem akarja. Persze mert kulon nem jutna ideje ra hogy latogassa. O azt hiszem bantalmazo. Sokat ocsarol szid semmi sem jo es fenyeget hogy elpereli a gyereket ha elmerek menni. Ezert nem merek. Es felek a gyerek is hogy elne meg a sok feszultseget (igy sincs keves).

Mi a megoldas? Voltam csaladsegitobe kb azt mondtak amug nem ver, ez nem bantalmazo kapcsolat.

En egyatalan nem erzem tekintek ra ffikent , mindet megolt bennem.

Koszonon az ertelmes valaszokat

2022. ápr. 15. 23:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Van hova menned, dolgozol, mekkora a gyerek? Ahol laktok az bérlemény, saját, ha igen közös? Házasok vagytok?
2022. ápr. 16. 00:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Van munkád, lenne hova menned a gyerekkel? Ha van, akkor költözz.

Amúgy meg általában ezek üres fenyegetések. Meglepődne a pasi, ha ezentúl neki kéne egyedül nevelnie a gyereketeket, ebben biztos vagyok.

2022. ápr. 16. 00:06
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Dolgozol?
2022. ápr. 16. 06:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

#3: a férfiak jelentős része akar gyereket.

Mekkora az gyerek? Beadod bölcsibe és visszamesz dolgozni.

A gyereket nem fogja megkapni, hisz alig van otthon.

Fenyegetozesre soha nem szabad hallgatni. Higgadtan gondold végig a lehetőségeket és lépj le

2022. ápr. 16. 06:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"mondtam neki hogy elkoltoznek de csak a gyerekre hivatkozva nem akarja. Persze mert kulon nem jutna ideje ra hogy latogass"

Persze, mert akkor így ha elperelné lenne rá ideje. Ne hidd már el, így sincs rá ideje (vagyis biztos,hogy van több mint egy óra naponta, csak leszarja). Egyik bíró sem ítélné neki.

2022. ápr. 16. 07:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritka az, hogy az apa kapja meg a gyereket. Az is csak akkor szokott megtörténni, ha az anyának nem kell, vagy az anya súlyos alkoholista, drogfüggő, stb...

+Nehogy azt hidd, hogy a gyerek most kevés stresszt él át. Ez iszonyat súlyos tévedés.

2022. ápr. 16. 07:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lenne esélye a gyerekre, ha eddig is intenzíven foglalkozott volna vele.
2022. ápr. 16. 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben szerintem nem lehet mást tenni, mint azt mondani, hogy "rendben van, akkor nálad lesz a gyermek elhelyezve, de remélem, hogy teljes mértékben meg fogod tudni oldani az összes felmerülő dolgot vele kapcsolatban: bölcsibe/oviba/iskolába viszed az elkövetkező cirka 10 évben minden nap, ápolod, amikor beteg, természetesen nem mész dolgozni olyankor, elviszed szülinapi bulikba, állatkertbe, mesét olvasol neki, főzöl, takarítasz, mosol" (stb. stb. stb. kábé 3 darab a4-es oldalnyi listát lehet összeírni, hogy milyen feladatok vannak).
2022. ápr. 16. 09:43
 9/11 anonim ***** válasza:

A gyereket nem tudja és nem is fogja elperelni. Ha eddig se ért rá, meg is lenne ijedve, ha 0-24-re megkapná, szóval ettől ne tarts, csak szájkarate.

Hogy külön tudtok-e költözni, az viszont attól függ, milyen az anyagi helyzeted, kié, ahol most laktok, van-e munkád. Gyerektartás a bejelentett fizetése kb. negyede lenne, ezzel számolhatsz.

2022. ápr. 17. 08:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ohhh én 4 évig hallgattam ezt és halogattam pontosan úgy mint te. Közben terveztem pakoltam a pénzt és figyelembe vettem hogy a lányom ker maradjunk. Aztán jött egy nap... Vita veszekedés gyerek sír nem bírja már egy csepp verekedés. Pontosabban pofon O elesett persze talajreszeg volt mint mindennap. Abba a pillanatban szóltam a lánynak pakoljon. Csak az iskolai cuccai voltak nála meg valtasruha sem. De tudod életem legjobb döntése volt.

Ha gondolod írj nyugodtan.kitartast.

2022. ápr. 17. 14:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!