Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 35 éves korotok előtt elválltok? Mi volt a fő ok?
32vagyok, most fogunk válni.
A férjem elkezdett randizgatni travikkal.
Járt fizetőshöz is.
Amióta szétmentünk azóta is pasikkal ismerkedik nem csajokkal.
(Van 2 kiskorú gyerekünk is.)
Úgy gondolom sokmindent el tudok nézni, de ez nem az a kategória.
29 éves voltam, amikor nejem 6 év után új munkahelyéről, éjszakás műszakból egyszerűen elfelejtett hazajönni. Pontosabban, más pasinál volt. Mivel egyik gyerek beteg volt, a másikat ő vitte volna reggel oviba, én nem tudtam bemenni dolgozni. Éppen nagyon fontos munkám volt, így kirúgtak.
Mindezt karácsony előtt két nappal! A lakás az enyém volt, így kitettem nejem szűrét, visszaköltözött szüleihez.
Később kiderült, csak én voltam olyan vak, hogy nem láttam a rózsaszínű szemüvegtől a valóságot, miszerint régóta megcsalt. Pár héttel később össze is költözött a pasijával. Majd terhes lett tőle. De mivel még nem zajlott le a válás, így a megszületett gyereküket az apaság vélelme törvény miatt az én (férj) nevemre írták. Válás kimondását követően még 1,5 év volt, mire a bíróság levette a nevemről és az apjáéra került.
A szakításunknak már 22 éve. Én 17 éve élek boldog házasságban, amelyben ismét született két csemetém. Ex-nejem tucatnyi pasit elfogyasztott, és még mindig hadilábon áll a normális élettel.
Mind a négy gyermekemmel kiváló a kapcsolatom! Már van két tündéri lányunokám is! (2 éves, 1,5 hónapos)
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!