Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik 35 éves korotok előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 35 éves korotok előtt elválltok? Mi volt a fő ok?

Figyelt kérdés

2022. márc. 10. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Rossz döntések sorozata, magas fokú önismeret hiánya.
2022. márc. 10. 08:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd picit részletesebben?
2022. márc. 10. 08:13
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanaz, mint #1-esnél. Tulajdonképpen egyáltalán nem lett volna szabad férjhez mennem, 24 évem ellenére teljesen alkalmatlan, éretlen voltam a házasságra. (A férjem a másik fele.) 28 évesen kerültem össze a második férjemmel, ez már végleges volt.
2022. márc. 10. 08:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem váltam el, mert nem voltunk házasok, de együtt éltünk és közös kisgyerekünk is lett, amikor 27 évesek voltunk. Egy évvel később szakítottunk, mert nem csak folyamatosan ivott, hanem a végén fizikailag bántalmazott egy alkalommal (nagyon durván). Ekkor szakítottunk is.
2022. márc. 10. 09:03
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem akart gyereket plusz megcsalt
2022. márc. 10. 09:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

32vagyok, most fogunk válni.

A férjem elkezdett randizgatni travikkal.

Járt fizetőshöz is.

Amióta szétmentünk azóta is pasikkal ismerkedik nem csajokkal.

(Van 2 kiskorú gyerekünk is.)

Úgy gondolom sokmindent el tudok nézni, de ez nem az a kategória.

2022. márc. 10. 11:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
33 évesen váltam el. Két gyerekünk van. Bántalmazott lelkileg és fizikailag, megcsalt.
2022. márc. 10. 11:18
 8/11 anonim ***** válasza:
44%
A felesègemnek a pènzszerzès teljes kifosztàs, gyerekek elviteléből szàrmazó szociàlis juttatasok bezsebelése,otthonombòl valò kiforgatàs, hajlèktalannà tètel
2022. márc. 10. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

29 éves voltam, amikor nejem 6 év után új munkahelyéről, éjszakás műszakból egyszerűen elfelejtett hazajönni. Pontosabban, más pasinál volt. Mivel egyik gyerek beteg volt, a másikat ő vitte volna reggel oviba, én nem tudtam bemenni dolgozni. Éppen nagyon fontos munkám volt, így kirúgtak.

Mindezt karácsony előtt két nappal! A lakás az enyém volt, így kitettem nejem szűrét, visszaköltözött szüleihez.

Később kiderült, csak én voltam olyan vak, hogy nem láttam a rózsaszínű szemüvegtől a valóságot, miszerint régóta megcsalt. Pár héttel később össze is költözött a pasijával. Majd terhes lett tőle. De mivel még nem zajlott le a válás, így a megszületett gyereküket az apaság vélelme törvény miatt az én (férj) nevemre írták. Válás kimondását követően még 1,5 év volt, mire a bíróság levette a nevemről és az apjáéra került.

A szakításunknak már 22 éve. Én 17 éve élek boldog házasságban, amelyben ismét született két csemetém. Ex-nejem tucatnyi pasit elfogyasztott, és még mindig hadilábon áll a normális élettel.

Mind a négy gyermekemmel kiváló a kapcsolatom! Már van két tündéri lányunokám is! (2 éves, 1,5 hónapos)

50F

2022. márc. 14. 13:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálam is önismeret hiánya : nem illettünk össze, csak valamiért nem vettem észre, vagy nem tudtam magamról, pl étkezési szokások, szexualitás, azt hittem, hogy akkor az jó nekem. Pár évvel később már rájöttem miért voltam boldogtalan : mert nem illünk össze. A gyerekszületés után már erősödött ez az egész. Ő verni akarta a gyereket, így akarta tanítani. Üvöltött vele, nem pedig szépen türelmesen elmagyarázta. A. Közös gyerekprogram a tv volt. Egyszer sem vitte játszótérre. Nem tudta ellátni. Ha délelőtt dolgom volt, akkor képes volt órákig nem pelenkát cserélni, nem itatni - etetni..
2022. aug. 7. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!