Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg nincs senki, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs senki, aki megmondaná neki, hogy amit csinál, az rossz?

Figyelt kérdés

Fél éve szakítottam a gyermekeim apjával, 11 év után. Van két közös gyermekünk.

Időközben lett új párom, és elérkezettnek láttam az időt, hogy a gyerekek is megismerjék (7 és 9 évesek)

Természetesen szóba került, mikor az apjuknál voltak, erre a gyerekek előtt olyat mondott első reakcióra, hogy kitépi a beleimet, meg a páromét is.

Teljesen korrekt voltam vele, se gyerektartást nem kértem, mindent megosztunk. (adókedvezmény, családi, gyerekek ugyanannyit vannak mindkettőnkkel, stb, mindenben partner vagyok vele)

De most ezzel nagyon kiverte a biztosítékot. Hogy ejthet ki ilyet a száján? 5 perc után a gyerekek elmondása szerint lenyugodott, de akkor is. A kislányom például azt mondta, hogy megijedt tőle és rászólt, hogy ne mondjon ilyet.

Erre az apja azt válaszolta, hogy "csúnya tettre csúnya szó".

De mi a csúnya tett? Hogy megismerték azt a férfit, akivel komolyabban tervezek a továbbiakban? Tényleg akkora bűn ez?

Dedós viselkedést tanúsít, nem tud túllépni rajta, hogy nem adok több esélyt.

Nem tudom mit tegyek, várjam meg, milyen traumát okoz még nekik azzal, hogy nem tud kettőig se számolni mielőtt beszél?

Mit tennétek a helyemben?

Nem hiszem el, hogy nincs senki aki felnyitné a szemét, hogy ha szívózik, járhat sokkal rosszabbul..(Fizuja 40%-át kérhetném, 2 hetente hétvégi apuka lehetne, családi és az adókedvezmény mind nekem jöhetne, stb.)

És ezt nem értékeli, hogy én korrekt vagyok vele..

2022. febr. 18. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
4%

Nem azt mondtam h te belehajszoltad, hanem h a nok altalaban belehajszoljak a ferfit.

Ertem en, hogy te is meloztal, de a kerdes, hogy ki mennyit keresett...

2022. febr. 18. 11:46
 32/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kérdés, hogy ki mennyit keresett. Egyedül az számít, hogy ki hány órát dolgozott. Mindkét fél szabadideje egyformán értékes.
2022. febr. 18. 11:49
 33/74 A kérdező kommentje:

Miért, ha ő keresett többet, akkor neki nem kell házimunkát végeznie és a gyerekeivel lennie, hanem meló után akkor ennyi volt a nap?

Ugyannyit kerestünk, ha ez ennyire számít neked, bár nem értem ezt a fajta felfogást..

2022. febr. 18. 11:52
 34/74 anonim ***** válasza:
12%

#32 Looool mekkora tevedesben vagy. A szabadidod erteke pont az, hogy ha nem szabadon toltened mennyit kereshetnel vele.

Nezzuk pl a kovi peldat: Apuka keres 1 Millat, de ehhez mondjuk napi 10-12 orazik, Anyuka meg elvan vmi 6 oras meloban havi 200ert, de lehet akar 8 oras melo is tokmind1 es van nyaralas, etterem, stb akkor szerintem Anyuka nem varhatja el APukatol hogy meg otthon is o porszivozzon, amikor azert gurizik h a csalad jol eljen. Mas kerdes, hogy ilyen esetben amugy APukatol elvarhato, hogy fizessen egy bejaronot es meg van oldva a csaladi beke.

2022. febr. 18. 11:55
 35/74 anonim ***** válasza:
4%

Nem értem, más házasságban is a nő szokta többnyire csinálni ezeket a feladatokat.

A férfi inkább a házon kívülieket, pl fűnyírás, autószerelés, háztartási eszköz megszerelése, bútor mozgatása, nagybevásárlás, akármi.

Nem fogja azt a munkát is megcsinálni helyetted amit te is megtudsz, ha bőven van olyan amit nem, mert pl túl nehéz (fizikailag nagy erőt igényel), vagy műszaki hozzáértést, vagy hasonlók.

Ez nekem még mindig meredeknek tűnik, hogy ezért képes voltál elválni, családot szétszakítani, gyerekeket csonka családba felnőni hagyni. De majd meglátod, milyen lesz más mellett hosszútávon-

2022. febr. 18. 11:57
 36/74 anonim ***** válasza:
0%
#35 Aztadom. Ja es megvmi, az elso 1-6-12 honapban barki le tudja hozna a demo verziot. Gondolom az exkan sem volt lusta 10 evvel ezelott es tobb figyelmet forditott rad.
2022. febr. 18. 11:59
 37/74 anonim ***** válasza:
4%

A lepontozóknak, akik gondolom szinglik és olyan pasiról álmodoznak, aminek a felét sem fogják megkapni soha, szólok, hogy ha ezek az említett dolgok voltak a legfőbb hibái a férfinak, akkor ez egy teljesen normális pasi, pár enyhébb hibával.

Persze ez nem zárja ki, hogy más hibái is voltak még.

2022. febr. 18. 12:02
 38/74 anonim ***** válasza:
9%
#37 Hagyjad atmosta az agyukat a libsi media, a szuletett felesegek meg a szex es new york.
2022. febr. 18. 12:05
 39/74 A kérdező kommentje:

Mindketten 8 órát dolgoztunk, és mint írtam, a 3 hetente fűnyításon kívül semmit nem csinált, azt is kérésre.

Ha valami műszaki dologgal kapcsolatban kértem a segítségét vagy én, vagy a fia, már pattogott, hogy neki fel kell állnia a géptől, a játékától.

Dehát legyek én a rossz gonosz, aki irreális elvárásokat támaszt szegény férfi felé.

Az a baj, hogy sok férfinek ki van nyalva a segge, és azt gondolja minden a nő dolga.

Közösen vállaltuk a gyereket, az otthont, nem leszek többé senki cselédje.

2022. febr. 18. 12:05
 40/74 anonim ***** válasza:
93%

"Looool mekkora tevedesben vagy. "

Nem, nem vagyok tévedésben. LooooL.

"Nezzuk pl a kovi peldat: Apuka keres 1 Millat, de ehhez mondjuk napi 10-12 orazik, Anyuka meg elvan vmi 6 oras meloban havi 200ert"

Pont így értettem, te h.ülyegyerek. :) Ha az egyik 12, a másik 6 órát dolgozik, akkor természetes, hogy az végzi az otthoni teendők nagyobbik részét, akinek több a szabadideje.

Ha viszont egy olyan példát nézünk, hogy apuka munkaideje pl. kötetlen és elvégzi a munkáját 6-8 óra alatt, anyuka pedig kezdő orvos vagy épp ápolónő, 12 órában dolgozik, néha éjszaka is, akkor hiába keresi a töredékét, nem igazságos elvárni, hogy ő gürcöljön otthon is.

De mindegy is, én pl. soha nem mennék bele olyan felállásba, hogy én 6 órázzak 200 ezerért, 8 órában dolgozom, ahogy a párom is, a fizetésünk közel azonos, szóval soha az életben nem fogom magamra vállalni a házimunka nagyob részét. Pont azt vállalom, ami igazságos: a felét.

De persze én rohadt karrierista antinő vagyok, aki hogy mer sokat keresni. :)

2022. febr. 18. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!