Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha viszonzatlanul szerelmes vagy, nem rossz, hogy nem tudja a másik, nem jobb megmondani neki?
Akkor mond el neki.
Egyébként, ha nem is tudja, akkor hogyan viszonozhatná?
Ez olyan tini kategóriának tűnik...
Egy teátrális vallomás helyett próbálj csak meg szépen közeledni felé...
Jobb elmondani. Így legalább megtudhatod, hogy van-e esély. Ha pedig nincs, akkor pedig meg lehet beszélni, hogy innentől muszáj... minden kapcsolatot ellehetetleníteni.
Nálam ezt rosszul vette a csaj. Azt hitte utálom, meg hogy tuti nem szerelmet érzek. Támadásnak vette, hiába magyaráztam el neki mi van. Na mindegy... megszabadultam tőle, vagyis az érzéseimtől. Egész hamar. Pár hónap. De évek múltán is ha meglátom, megdobban a szívem a beteljesületlen szerelem jó és rossz érzéseivel.
Nincs elég ujjam ahhoz, hogy megszámoljam hány nővel volt valaha dolgom. Volt rövid, közepesen hosszú és igen hosszú kapcsolatom. Ismerkedtem és ismerek rengeteg lányt, nőt. Egyetlen egy megbánni valóm van, egyetlen egy kudarcélményem. Amikor vallottam. Voltam többször szerelmes, jellemzően el is mondtam a másiknak. De amikor kvázi ütőkártyaként játszaná ki az ember nagy bukta lesz belőle. Nem véletlenül próbálkozik azzal. Mivel már nincs más a kezében és reménytelen az egész. Jobb bent tartani. De ez csak az én tapasztalatom, az én világom.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!