Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy szinte biztosak voltatok benn, hogy szerelmes belétek a másik, aztán meg kiderült hogy mégse?
Volt, 3 éve. Aztán összejött egy másik lánnyal. Egy éve, egy házibuliban közölte, hogy amúgy nagyon odavan értem.
Kííínos.
Igen. De úgy, hogy kb fél évig folyamatosan ezt éreztem. Többször volt már, amikor nem tévedtem ebben és happy end lett végül. Aztán élesben úgy nézett rám mint egy őrültre, amikor kezdeményeztem és lekoptatott. Rossz érzés volt, pedig azóta is általában észreveszem ha nagyon bejövök valakinek és azok tényleg 90%-ban úgy is vannak
24/F
Aha.
1, szeretlek, te vagy a nagy igazi. Aztán egyszer csak eltűnt és többet nem lehetett elérni. Két év múlva felhívott, hogy én vagyok a nagy igazi.
2, szeretlek, te vagy az igazi. Hazamegyek, nyitva a közös gépen egy társkereső regisztráció az adataival: "az nem ő volt".
3, legutóbbi: óvatos jelek, szerelmes zenék, flörtölés, "én zárkózott vagyok és idő kell, nem ismerkedem senkivel", aztán míg a nagy megnyílásra vagyok, kefél mással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!