Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy szinte biztosak voltatok benn, hogy szerelmes belétek a másik, aztán meg kiderült hogy mégse?

Figyelt kérdés
Milyen jeleket küldött, hogy azt hittétek szeret, és hogy derült ki, hogy mégse??

2017. jan. 24. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
Egyszer,mikor órára vártam, odajött és kért tőlem egy tollat..én ezt egyértelmű jelzésnek vettem, öreg hiba volt :/
2017. jan. 24. 21:17
 12/20 anonim ***** válasza:

vagyok helyett várok

de még 4, nek beírhatjuk "az életem szerelme vagy" aztán ketten is bebizonyították, hogy kikezdett velük

2017. jan. 24. 21:19
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
Igen volt.Sokat beszélgettünk,kereste a közelségem.Gyakran megérintett,stb...Végül én kértem beszéljünk a dologról.Azt nem tudom szeretett-e,a lényeg kapcsolatban volt a biztosat választotta. Utána próbált közeledni,de én nem akartam harmadik lenni.
2017. jan. 24. 21:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyik úriember mondogatta, hogy életem szerelme vagy, együtt öregszünk meg, gyereket akart. Aztán közölte, kib. Másfél év után, hogy nem szeret és lelépett egy csajjal. Hát csak pislogtam.... Másik úr nem mondott semmi szerelmeset, csak úgy csinált. Bújt, állandóan hivogatott, irogatott, kedveskedett, sokat találkoztuk, aztán kb fél év után mikor azt hittem, hogy ez kezd komolyra fordulni a dolog, benyomta, hogy jah ő amúgy nem szeret engem. Megint csak pislogtam....
2017. jan. 24. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó jól mondja, ezen csak pislogni lehet. (A 4-et felsoroló vagyok.) Azon szoktam gondolkodni, hogy kéne az emberekre ilyen csipogó: vigyázz, amit most mond vagy jelez feléd, az nem igaz! Pedig állítólag magas az érzelmi intelligenciám és elég bizalmatlan is tudok lenni, mégis érnek meglepetések. Az meg mégsem járja, hogy úgy induljon neki az ember a szerelemnek, hogy úgyis átverik...csak hát jó nagyokat lehet koppanni, ha hisz benne.
2017. jan. 24. 22:03
 16/20 opened paradise ***** válasza:

15

Hasonlón már én is filóztam,csak kicsit másképp...

Homlok tetkó "csalfa ri..nc/hazug g..ci" feliratokkal.

2017. jan. 24. 22:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha nagyon odafigyeltek,nem kell semmilyen jelző, ugyanis a megérzésed jelez, csak jobban oda kell figyelni, nekem soha nem csalt ettől függetlenül én is sokszor adtam esélyt olyan személyeknek akiknek nem kellett volna.
2017. jan. 24. 22:24
 18/20 anonim ***** válasza:
A sok pislogás után most az van, hogy bárki közeledik, csak a rosszat látom benne. Paranoiás lettem. Nem tudom képes leszek e bízni még valakiben. Cumi.
2017. jan. 24. 22:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem értem ezek hogy képesek igy előadni magukat. Én ha nem szeretek valakit nem is keresem a társaságát, ezek meg bújnak, ölelgetnek. Én nem tudnék közeledni senkihez testileg, ja nem szeretném, pláne nem ölelgetni, puszilgatni. Ningy rá gyomrom, de nekik ez hogy megy???
2017. jan. 24. 22:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Ó hát hogyne. :D Legutóbbi kapcsolatomban is így jártam, én fél évig abban lebegtem hogy ő is szerelmes belém, nos kiderült hogy nem.
2017. jan. 25. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!