Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz döntés egy alkoholistának megmondani h nem szeretem?
Páromról van szó,és mikor megismerkedtünk,akkor is heti szinten ivott. Tudtam h bulizós,bár én visszahúzódó,otthonülős,tv-zős könyvmoly vagyok,reménykedtem h ő is megváltozik,és lehet majd kettesben töltött hétvégénk is. De ilyenre nem igazán volt példa az évek alatt.
Nem szeretem már, sőt félek mikor hazajön,pedig nincs okom rá,mert nem bánt. Éjszaka felébreszt h adjak kaját és olyankor gyűlölöm amiért nem tud normális ember lenni.
Persze a hétköznapokon mikor dolgozni kell teljesen normális,sőt volt h hónapokig nem ivott. Mindent megad nekem,szeret és meghalna értem,én viszont nem tudom h érjen véget ez az egész.
Valamilyen szinten nincs bátorságom kimondani h fejezzük be,mert annyi minden közös,az albérlet, az ismerősök.
De így félek a jövőtől h a pia miatt meghal,vagy veszélybe kerül, pl.véletlen megsérül megég az arcra,ilyen nehezen elképzelhető dolgoktól félek,nem tudom miért,fóbiáim vannak.
Szóval a családja biztos engem hibáztatna a haláláért,bármit tehetek. Márpedig sztem hiába reménykedek nem leszünk boldogok,se nyugodt életünk.
Mikor tudom h részeg egyáltalán nem hiányzik sőt nyugodt vagyok,az sem idegesít ha belegondolok h megcsal.
De nem tudom mit tehetnék,ha megmondanám h utálom v. gyűlölöm lehet rontanék a helyzeten,és még rosszabb lelkiállapotba kerülne.
Tehát péntek van, gondolom ismét turnézik, benned pedig dúlnak az indulatok.
Megtudom érteni a helyzetedet.
Gondolom már kérted, hogy tegye le az üveget. - Ha kérted, és mégsem volt rá képes, akkor tényleg kár erőltetni is.
Ha a szerelem is elmúlt, akkor nem is nagyon lehet már ami összetartson titeket, hiszen az értékrendetek amúgy is teljesen eltérő.
Viszont mindenképpen akkor ülj le vele beszélgetni, amikor józan.
4#
Nem kertem segitseget. Hogy miert nem? Ezt se tudom. A pia miatt eleg sokszor kerulok mely pontra es nem a penz miatt. Szerencsere eleg a fizetesem. Sok negativat tudnek irni a piazasrol es annak veszelyeirol......
ma 01:03
"-Te mit csinálsz itt? -Iszok.
-És miért iszol?
-Mert szomorú vagyok.
-És miért vagy szomorú?
-Mert iszok."
:)
5#
De ha tisztában vagy a veszélyekkel akkor miért csinálod? Privátban is írhatod ha nem akarod itt.
Könyvmolyként durva, hogy nem tudod helyesen leírni ezt a szót :)
Ne maradj vele együtt, hiszen már nem szereted ezt az embert, csak félsz a változástól. Vegyél egy nagy levegőt, és lépj ki ebből a romboló kapcsolatból.
Kezdj el már most másik albérlet után nézni, aztán ha megvan, várd meg amíg elmegy vedelni, és vidd el a cuccaidat. Állítsd kész tények elé, hívj oda akár egy barátot is, hogy megvédjen, ha esetleg történne valami. Ne foglalkozz most már az ő jövőjével, nem vagy felelős semmiért. A családját is felejtsd el, mentsék meg ők, vegyék a vállukra ők ezt a terhet.
A saját lelkeddel foglalkozz, ne egy alkesz lelkével!
7#
Mint mar irtam, nem tudom miert csinalom. Az alkohol amugy is fuggoseg es ha nincs meg a kello akarat ero akkor nem lehet abba hagyni. Ha van akarat ero es kitartas, akkor iszonyat nehez. 1x mar leszoktam nehany honapra. Nagyon rossz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!