Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Azt hittem ő az igazi. Kedves, okos, átlagos kinézetű srác, aki nagyon szeret.

Csupán egy féléve vagyunk együtt, de nem vagyok mellette boldog. Nem tudok vele személyesen komolyabban elbeszélgetni semmiről sem és soha nem nevetünk semmin hosszan, őszintén, mintha ezer éve együtt lennénk és ellaposodott volna az egész, pedig soha nem volt a kapcsolat ilyen. Csendes, visszafogott fiú. Rájöttem, azt hiszem én nem ilyet keresek. Szerintetek idő közben jobban fog nyílni felém? Érdemes várni még, vagy jobb, ha mihamarabb véget vetek annak, amiről tudom hogy most nem jó?

Volt valaki hasonló helyzetben? Jó, de mégse? Jobb lett? 20/L

2017. máj. 12. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te próbáltad olyan irányba terelni, mint amit szeretnél? Ha úgy érzed, hogy lehet belőle jó kapcsolat, akkor tegyél te is érte, ha nem, akkor felesleges húzni az időt. Viszont annyi legyen benned, hogy ne itt kérdezd meg, hanem ülj le, és beszéld meg vele a dolgokat. Akármilyen is, azt írtad, hogy nagyon szeret. Akkor meg ennyit érdemel. 23/F
2017. máj. 12. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:

"Te próbáltad olyan irányba terelni, mint amit szeretnél? Ha úgy érzed, hogy lehet belőle jó kapcsolat, akkor tegyél te is érte, ha nem, akkor felesleges húzni az időt. Viszont annyi legyen benned, hogy ne itt kérdezd meg, hanem ülj le, és beszéld meg vele a dolgokat. Akármilyen is, azt írtad, hogy nagyon szeret. Akkor meg ennyit érdemel. 23/F"

Igen. Írásban rendesen reagál is mindenre hosszan, szemtől szemben minden kérdésemre szavakban válaszol. Említettem neki két hónapja kb, hogy nem mindig érzem boldognak magam a kapcsolatban. Szeretném ha nyíltabb lenne. Hihetetlen módon stresszes lett, és csak romlott a helyzet, ezért hagytam a dolgot, nem hoztam fel egy ideig, mire a régi, de jobb nem lett. Akkor pedig mondta hogy ő mindent megpróbál megtenni.

De hát ha az ember nem kommunikatív, attól félek nem is lesz hirtelen az valaki a kedvemért. Abban reménykedem ez csak kezdetleges, és elmúlik idővel.

2017. máj. 12. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
vannak közös programok, dolgoztok, hosszú távra terveztek? Nem létezik olyan kapcsolat ami 100% ig tejfel az év minden napján. Mellesleg én személyes véleményem szerint a fél év után kompromisszumot kell kötni az nagy gond, abból keresgélés, lehet akár félrelépés is lehet. (aki viccesebb, oda figyel rád stb stb...) Csak a gond itt is az hogy ez is kb fél évig lesz amíg "új" a kapcsolat, azután kimerül az egész. Én adnék még időt, nem azonnal véget vetni. De a legfontosabb mérlegelj hisz te vagy a kapcsolatba nem mi.
2017. máj. 12. 22:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Persze, vannak közös programok, és eredetileg egyértelműen hosszú távra terveztünk.

Lehet túl aggódom az egészet, várok még.

Köszönöm a válaszokat!

2017. máj. 12. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyes vagyok. Talán még annyit, hogyha megpróbálod még, akkor próbáld te elérni, hogy nyitottabb legyen. Kezdeményezz te beszélgetést, vagy akár mondj el te lelkizős dolgokat, hogy érezze, hogy nagyon bízol benne, és ő is bízhat benned. Visszafogott embereknél a megbecsülés és a bizalom érzése mindennél többet ér!
2017. máj. 12. 22:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, jobban odafigyelek, hogy így tegyek :)
2017. máj. 12. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem úgy jön le az írásodból, hogy a srác nem ilyen nagyon laza és nyitott típus. És ha erőlteted , akkor hajlamos bestresszelni miatta. Úgy néz ki, írásban ügyesebb, ha elbújhat a gép mögött, ha van ideje megfogalmazni a közölnivalót. Valószínűleg az élő, spontán helyzete nem mennek neki olyan jól. Ezen nagyon nem tudsz változtatni, ha nem érzed magad így boldognak, lehet érdemes lenne a külön utakon gondolkodni. Ő sem érezné magát nyomás alatt és neked is lenne esélyed találni valakit, aki jobban passzol hozzád.
2017. máj. 13. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!