Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele?
Azt hittem ő az igazi. Kedves, okos, átlagos kinézetű srác, aki nagyon szeret.
Csupán egy féléve vagyunk együtt, de nem vagyok mellette boldog. Nem tudok vele személyesen komolyabban elbeszélgetni semmiről sem és soha nem nevetünk semmin hosszan, őszintén, mintha ezer éve együtt lennénk és ellaposodott volna az egész, pedig soha nem volt a kapcsolat ilyen. Csendes, visszafogott fiú. Rájöttem, azt hiszem én nem ilyet keresek. Szerintetek idő közben jobban fog nyílni felém? Érdemes várni még, vagy jobb, ha mihamarabb véget vetek annak, amiről tudom hogy most nem jó?
Volt valaki hasonló helyzetben? Jó, de mégse? Jobb lett? 20/L
"Te próbáltad olyan irányba terelni, mint amit szeretnél? Ha úgy érzed, hogy lehet belőle jó kapcsolat, akkor tegyél te is érte, ha nem, akkor felesleges húzni az időt. Viszont annyi legyen benned, hogy ne itt kérdezd meg, hanem ülj le, és beszéld meg vele a dolgokat. Akármilyen is, azt írtad, hogy nagyon szeret. Akkor meg ennyit érdemel. 23/F"
Igen. Írásban rendesen reagál is mindenre hosszan, szemtől szemben minden kérdésemre szavakban válaszol. Említettem neki két hónapja kb, hogy nem mindig érzem boldognak magam a kapcsolatban. Szeretném ha nyíltabb lenne. Hihetetlen módon stresszes lett, és csak romlott a helyzet, ezért hagytam a dolgot, nem hoztam fel egy ideig, mire a régi, de jobb nem lett. Akkor pedig mondta hogy ő mindent megpróbál megtenni.
De hát ha az ember nem kommunikatív, attól félek nem is lesz hirtelen az valaki a kedvemért. Abban reménykedem ez csak kezdetleges, és elmúlik idővel.
Persze, vannak közös programok, és eredetileg egyértelműen hosszú távra terveztünk.
Lehet túl aggódom az egészet, várok még.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!