Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele?
Ossze jöttem egy lánnyal. Egy hónapja vagyunk egyutt , rogton feltűnt ez a ,, ki ha en nem " stílusa . Nem vagyunk fiatalok, én 24 ő 21. Akármikor beszélünk vagy találkozunk , mindig azt erzem rajta , hogy egy nagyképű arrogáns bunko módjára viselkedik , mert nem szólok érte .. valahogy kinottem ebből a korszakból . Volt egy lany akivel egyutt éltem, o viselkedett igy mikor mar a véget húztuk . Szakítottam is vele. Na szóval hogy értsetek :
Nem jön oda hozzam, értem ez alatt a puszikat , öleléseket . En adjak meg neki mindent , vagyis ezt elvárja . Tehát ha elképzeltek egy elkényeztetett k...rvat aki játszik a pincsi palijaval akkor o pont ilyen .
Mai sztori :
Valentin nap, aludjunk egyutt , romantika stb. Aztán mar a haza úton egy savanyú undok p...csa volt, aki megpróbált papucskent kezelni . Hazajöttünk, átadom a virágot , meglepit stb . Egy erőltetett ( most megmutatom milyen érzéketlen vagyok ) mosoly utan egy ari vagy köszit kaptam . Mivel sok mindenen átmentem ilyen téren (voltam papucs , dobtak ki) illetve éltem is novel 4 évig ezért tudom :
Vagy van valakije vagy nincs de nem is en leszek az aki lesz neki.
Gondoltam ezt megbeszélem vele es rövidre zárom ma ezt a majdnem egy hónapot .
A kérdésem ; hogyan kezeljem ezt holnap , hogy a férfiasságom megmaradjon .
Zarro sorok;
Legszívesebben hozza b..nam a virágot meg a csokit aztán kiraknam mint macskát sz..ni
#tokeletesvalentinever
Az első jól mondja. Csak mondd meg neki őszintén, nem kell finomkodni.
Mondd el neki mi a problémád, és hogy nem akarod folytatni.
Dobd ki a fenebe,majd megbecsul mas.
En meg ugymond "kislanyka"vagyok a 19 evemmel,de ennyire gyerekes viselkedesem nincs.
1honapig mégis papucsot játszottál és jó volt a csaj. Pedig alapbol ilyen,biztos látszott az elején is.
Írd meg neki hogy vége,hanyagoljuk egymást. Ennyi.
n25
Elaludt , aztán en is . Most felébredtem ott hagytam had aludjon . Bementem a szobába pár ruhaert, megebredt . Kérdezem tőle ,hogy jol aludtal ? Válasz :
Nem hiszem el hogy megint felebresztesz..
Na egyenlőre ennyi. Ha felébredt akkor majd meglátjuk . En nem fogok neki jopofizni az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!