Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Ossze jöttem egy lánnyal. Egy hónapja vagyunk egyutt , rogton feltűnt ez a ,, ki ha en nem " stílusa . Nem vagyunk fiatalok, én 24 ő 21. Akármikor beszélünk vagy találkozunk , mindig azt erzem rajta , hogy egy nagyképű arrogáns bunko módjára viselkedik , mert nem szólok érte .. valahogy kinottem ebből a korszakból . Volt egy lany akivel egyutt éltem, o viselkedett igy mikor mar a véget húztuk . Szakítottam is vele. Na szóval hogy értsetek :

Nem jön oda hozzam, értem ez alatt a puszikat , öleléseket . En adjak meg neki mindent , vagyis ezt elvárja . Tehát ha elképzeltek egy elkényeztetett k...rvat aki játszik a pincsi palijaval akkor o pont ilyen .

Mai sztori :

Valentin nap, aludjunk egyutt , romantika stb. Aztán mar a haza úton egy savanyú undok p...csa volt, aki megpróbált papucskent kezelni . Hazajöttünk, átadom a virágot , meglepit stb . Egy erőltetett ( most megmutatom milyen érzéketlen vagyok ) mosoly utan egy ari vagy köszit kaptam . Mivel sok mindenen átmentem ilyen téren (voltam papucs , dobtak ki) illetve éltem is novel 4 évig ezért tudom :

Vagy van valakije vagy nincs de nem is en leszek az aki lesz neki.

Gondoltam ezt megbeszélem vele es rövidre zárom ma ezt a majdnem egy hónapot .

A kérdésem ; hogyan kezeljem ezt holnap , hogy a férfiasságom megmaradjon .

Zarro sorok;

Legszívesebben hozza b..nam a virágot meg a csokit aztán kiraknam mint macskát sz..ni

#tokeletesvalentinever

2017. febr. 14. 22:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már kicsit másabb kategória. Itt nem arról van szó, hogy a kérdező dícséretet vár hanem arról hogy már elege van az ok nélküli b*sztatásból. Ez nem az a kategória a leírtak alapján hogy az egyik fél igényli az intimitást a másik meg nem. Itt konkrétan a csaj sz*rik a kérdező érzéseire és csak magával foglalkozik, sőt szerintem igénye is van arra hogy legyen egy lábtörlöje mert élvezi ezt az egészet. Vannak ilyen nők.. Egy volt munkatársam panaszkodott hogy nem talál normális pasit ugyanakkor elismerte hogy mindig ő rontja el azzal hogy ok nélkül piszkálódik és idővel mindenki megunja. Pl az aktuális pasijával kapcsolatba mondta hogy ha találkoznak mindig balhéznak mert ha ad puszit az a baj ha nem ad akkor az. Ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni sajnos...
2017. febr. 15. 10:23
 12/18 omba ***** válasza:
100%

Neked ebben mi a jó?

Ő meg nem szeret téged, cseppet sem, az azért világos?

2017. febr. 15. 10:41
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi még mindig a válaszokat . Azota semmi fejlemény . Igen valójában tényleg ilyen minden rossz amit csinálok érzésem van .

Hogy mi a jo ebben ? Semmi.. viszont zavar az,hogy nem tudom meghódítani.. kudarcnak fogom fel ha szakítok vele, mert nem sikerult kialakítani egy kapcsolatot vele .

2017. febr. 15. 10:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj ebből presztízs kérdést, ha nem megy, hát nem megy... csak az időd... meg az vérnyomásod felfelé.
2017. febr. 15. 12:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy rakd ki, ahogy írtad, csak arra vigyázz, meg ne sérüljön...
2017. febr. 15. 15:45
 16/18 anonim ***** válasza:
huha, nem is értem hogy vagytok ti egyutt. ez a lany abszolut nem erdemel meg teged, meg csak nem is szeret. hidd el talalsz jobbat, ne pazarold ra az idodet se energiadat. ird meg, hogy vegul mi lett!
2017. febr. 15. 19:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Most haza ment . Elmondtam neki ugyebár amit itt is leírtam . Meg sértődött mert azt mondtam neki,hogy olyan mint a többi . Most közömbös velem .
2017. febr. 15. 19:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor elég könnyen ment a dolog. El is fogadta vagyis fel is fogta, hogy szevasz van?
2017. febr. 15. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!