Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele?
Ossze jöttem egy lánnyal. Egy hónapja vagyunk egyutt , rogton feltűnt ez a ,, ki ha en nem " stílusa . Nem vagyunk fiatalok, én 24 ő 21. Akármikor beszélünk vagy találkozunk , mindig azt erzem rajta , hogy egy nagyképű arrogáns bunko módjára viselkedik , mert nem szólok érte .. valahogy kinottem ebből a korszakból . Volt egy lany akivel egyutt éltem, o viselkedett igy mikor mar a véget húztuk . Szakítottam is vele. Na szóval hogy értsetek :
Nem jön oda hozzam, értem ez alatt a puszikat , öleléseket . En adjak meg neki mindent , vagyis ezt elvárja . Tehát ha elképzeltek egy elkényeztetett k...rvat aki játszik a pincsi palijaval akkor o pont ilyen .
Mai sztori :
Valentin nap, aludjunk egyutt , romantika stb. Aztán mar a haza úton egy savanyú undok p...csa volt, aki megpróbált papucskent kezelni . Hazajöttünk, átadom a virágot , meglepit stb . Egy erőltetett ( most megmutatom milyen érzéketlen vagyok ) mosoly utan egy ari vagy köszit kaptam . Mivel sok mindenen átmentem ilyen téren (voltam papucs , dobtak ki) illetve éltem is novel 4 évig ezért tudom :
Vagy van valakije vagy nincs de nem is en leszek az aki lesz neki.
Gondoltam ezt megbeszélem vele es rövidre zárom ma ezt a majdnem egy hónapot .
A kérdésem ; hogyan kezeljem ezt holnap , hogy a férfiasságom megmaradjon .
Zarro sorok;
Legszívesebben hozza b..nam a virágot meg a csokit aztán kiraknam mint macskát sz..ni
#tokeletesvalentinever
Neked ebben mi a jó?
Ő meg nem szeret téged, cseppet sem, az azért világos?
Köszi még mindig a válaszokat . Azota semmi fejlemény . Igen valójában tényleg ilyen minden rossz amit csinálok érzésem van .
Hogy mi a jo ebben ? Semmi.. viszont zavar az,hogy nem tudom meghódítani.. kudarcnak fogom fel ha szakítok vele, mert nem sikerult kialakítani egy kapcsolatot vele .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!