Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérnéd a párod kezét ha a felek nem tudnának megállapodni azon hogy városban vagy faluban lakjanak majd?
Ha tényleg csak ennyi az akadály, akkor ez meg fog oldódni.
Ez még nem válóok :)
valakinek előbb vagy utóbb, de engednie kell, ha együtt akartok maradni
saját példa: párommal jelenleg még 200 km-s távkapcsiban vagyunk 4 éve. ő megyeszékhelyen él, én egy kisebb városban. mivel én itthon megtaláltam álmaim melóját, így ő fog ideköltözni hozzám, pedig tényleg más mint egy megyeszékhely
Én is a kompromisszumot ajánlanám. Városban kertes ház. Ha lehetséges, a városnak egy csendes, barátságos, kertes házas övezetében.
Mondjuk én együttlakás nélkül nem is házasodnék. Az alatt pedig úgyis kiderül minden. Ti esetetekben ki lehetne próbálni mindkét variációt. Vagy mindhármat. Falu, város, város széli kertes övezet...
Én sem tudnék kompromisszumra jutni. Egyszerűen nem tudnék lemondani azokról a szinte rögtön elérhető minőségi és választékos szolgáltatásokról, ami egy várost jellemez.
Nem egy 20 ezres „nagy falu” típúsú kisvárost, és nem is egy Budapestet(ami a ló túloldala, többet töltenek utazással, mint a falusiak (ez Debrecenre is igaz, ők még a fővárosiaknál is többet töltenek dugóban))
A nyugati 70-150 ezer közötti városok a legélhetőbbek itthon. Szombathely-Győr-Sopron-Sz.fehérvár-Veszprém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!