Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem akarok még megállapodni, de szeretem?
Én is valahogy így vagyok. Nem feltétlenül most vágyom valaki másra, hanem attól tartok, hogy a későbbiekben fogom bánni, ha nem próbálom ki a dolgokat mással is. Ismerek pár embert, akiknek ez ugyanúgy dilemmát jelent. Talán az idő megoldja majd.
20/L
Régen sokkal egyszerűbb volt a képlet... a szüleid kinéztek valakit, akivel összeházasodtál, akár tetszett akár nem, és szépen leélted a dolgos életedet. Ha volt egy kis eszed, megtanultál örülni annak, ami jó volt benne.
Inkább örüljetek, hogy válogathattok, ne azon sírjatok hogy csak egy p*ncitok van :/
Ha most nem vagy képes megállapodni és a problémázásoddal tönkreteszed ezt a jó kapcsolatot, később se fogsz tudni és nem leszel boldog. Ha tényleg szereted, állj ki mellette, maximum lemaradsz pár bunkó köcsögről akinek csak a tested kell! És akkor mi van? Van, aki magányosan hal él és hal meg. Ne mindig csak többet akarjatok, tanuljatok meg örülni a kicsinek látszó dolgoknak is!!
Ha fontosabb neked a fiatalságodon parázni, akkor lehet nem is szereted igazán...
De tanulj meg értékrendet felállítani magadnak.
Ha jó ez a kapcsolat, akkor ne rúgd fel "fiatalság-mizéria" miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!