Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, hogy soha többé nem akarok barátnőt?
Bővebben arra gondolok ,hogy volt már több többéves kapcsolatom (a leghoszabb 5 év volt),de valamiért mindig vége lett és sose közös megegyezéssel ,hanem mindig elhagytak/megcsaltak stb. Már nem tudok úgy gondolni egy kapcsolatra ,hogy az jó lehet.
Mindig a megfelelési kényszertől félek meg attól ,ha lenne gyerek, esetleg házasság , akkor 90% ,hogy válás lenne a vége és attól is félek ,hogy akaratom ellenére kihasználnának/becsapnának. Sajnos már eljutottam arra a szintre ,hogy soha többé nem akarok senkivel együtt lenni ,mert én nem akarom az egész életemet végigszenvedni és egyik nőtől a másikig vándorolni + csonka családmodellhez nem akarok hozzájárulni. Szerintetek ez normális? F/29
Most így érzel,de később szerintem ez még változni fog és meggondolod magad. :)
De a Te döntésed ez igazából,ha neked így jó akkor csak nyugodtan. :D
Mai világban teljesen normális...
Én erre már 23 évesen rájöttem. Nem kürtölöm világgá, mert senkinek semmi köze hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!