Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek? Van egy csaj, és nagyon mászik rám, de én nem akarok még barátnőt úgy érzem még nem kell nekem barátnő. Szerintetek hogyan mondjam meg neki?
fúj de rühellem a nyomulós csajokat!!! -.-" megértem, hogy nem akarsz még kapcsolatot 15 évesen, én is annyi vagyok (MéG :D)
először is utalj neki, hogy mennyire jó függetlennek lenni, mert nincsenek kötelékek, meg hogy sok csajjal beszélhetsz és a haverjid sem hanyagolod el ... Aztán ha nem érti keményíts be, és mond meg neki, hogy bocs de most éppen mész órára vagy wcre vagy haza... Es nincs időd Rá! Ha ebből sem érti meg, részvétem mert a lehető legrosszabb csajt fogtad ki :P ilyenkor már meg kell mondzni neki, hogy neked nem kell a csaj, nem akarsz barátnőt, jól érzed magad :)
Szorítok ;)
hát szerintem a :
van barátnőd ? hogy állsz a csajokkal? mikor volt utoljára csajod? az egyértelmű :DD
azon már túl voltunk már rég ... akkor naivan azt mondtam hogy nem tudom még hosszú az élet :D ..
de úgy néz ki sikerült elsőre vette a lapot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!