Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarok barátnőt?
Kezdem ott, hogy hetero vagyok.
Nem volt még hosszú kapcsolatom, de valami miatt nem is vonz a gondolat, hogy legyen barátnőm. Persze egyszer-egyszer felvetődik így a gondolat, de legtöbbször nem érzem a hiányérzetet. Számtalan lehetőségem lett volna felszedni egy csajt (sokszor volt olyan, hogy már a csaj akart engem felszedni), de csak azért, hogy legyen...úgy nem megyek bele. Eddig kétszer volt olyan, hogy én akartam összejönni a csajjal, elég erős érzéseim voltak akkor (lehet az volt a szerelem?), de sajnos egyik sem jött össze (az egyik az én hibámból, amit azóta is sajnálok).
A lényeg, hogy egy kicsit zavaró, hogy a legtöbb ember már-már furán néz rám, hogy még nem volt barátnőm (sőt, kérdezik is, hogy miért), de valami miatt nehezen szeretek meg egy lányt. Arra is gondoltam, hogy túl nagyok az elvárásaim (alapjáraton elég maximalista ember vagyok), de nem tudok mit tenni. És attól félek, hogy az életben így soha nem fogom megtalálni azt a lányt, akiben nem a hibákat keresem, hanem a pozitívumokat.
Valaki esetleg járt már így?
19/F
Az a gond, hogy az elképzelt jövőmben meg szerepel a párkapcsolat, gyereket is szeretnék (nem csak 1-et).
Ilyen futó kalandjaim már voltak, olyan lányokkal akik tetszettek is, de valahogy úgy érzem nem eléggé...
Sajnos egy kicsit én is olyan vagyok mint a korábbi hozzászóló:
Az az igazság, hogy én egyszerűen nem tudom elképzelni magam ahogy kéz a kézben járok valakivel ,negédes, rózsaszín fellegekben járó bamba pofával. Bennem valahogy nincsen ösztön arra, hogy keressem azt aki "kiegészít". Nálam az ilyesminek a Danielle Steel könyvekben meg a nyálas filmekben van a helyük, nem az életemben.
Félreértés ne essék, hetero vagyok. De azt meg nem tehetem meg, hogy egy éjszakás kalandor legyek mivel nem vagyok Charlie Sheen.
De ilyenkor a környezetedben lévők meg elkezdenek pletykálkodni rólad, és csodálkozol, hogy miért nincsen tekintélyed. Ilyenkor az ember kénytelen beújítani valakit státusz szimbólumnak.
Érzéketlen f...szkalap vagyok. Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!