Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben az esetben? Mernetek kockaztatni?
Adott egy házasság 7 éve. Közös kisgyermek, gyönyörű ház, luxus auto minden ami kell. De közben 1 eve rossz hazassag. A ferjetek allandoan megalaz, minden vitanal a leheto legundoritobb dolgokat vagna a fejedhez. Egyszer meg is csalt. Történt már tettlegesseg is. Elkoltozol, hogy "idő kell válás előtt" Most újra rátok talál a szerelem egy talpig úriember, minden működik koztetek. Melletted áll bárhogy is dönts. Támogat, meghallgat ezredjere is. Nem próbál befolyasolni. Mit tennél? Elvalnal, es megprobalnal új életet, vagy maradnal a gyermek miatt a házban a rossz kapcsolatban?
29/N
Johet pozitív negatív, bennt vagyok rekedve ebben az egészben, sokszor mar kilátástalan a helyzetem.
A férj nem tudja, hogy van valakim nyilván. Ha úgy van mondok többet is. Végső elkeseredésemben írok ide, de érdekel minden vélemény, nem kell visszafogni sem magát senkinek.
Ettől a férjtől mindenképp elválnék, nem az új hapsi miatt. De gondolom nem a napokban lett ilyen tapló. Ettől függetlenül nem kell ilyen emberrel együtt élni, hogy majd a gyerek is azt nézze, hogy alázza meg üti az anyját.
Nagyon szerencsés vagy, ha máris bejött az életedbe olyan, akivel tovább tudnál lépni. De ha ez mégsem úgy alakulna, akkor is mindenképp, ketten a gyerekkel.
Azt kérdezed, hogy a kényelem vagy boldogság a fontosabb? Nézd, tettlegesség és megcsalás után már nincs házasságod. Gazdasági közösségnek hívhatod ami maradt. A gyerek ebben a viszályokkal teli családban fog felnőni, ezt a mintát tanulja meg.
Viszont, ami nagyon fontos: akárhogy is döntesz, az új udvarlódra NE számíts! Ő nem lehet a döntésed része. Csak akkor váljál, ha nélküle is megtennéd, a saját belátásod szerint.
Az új pasi nélkül is elválnék.
Voltam hasonló helyzetben. Nem csaltak meg de volt tettlegesség. Utána sokáig úriember volt. 4 évvel később mikor nem vokt otthon a gyerek, összevesztünk valami hülyeségen és nagyon megvert. Utána megint sokáig úriember volt. Majd szépen lassan eltávolodtunk és lakótársakká egyszerűsödtünk.
Elvesztegettem éveket, hogy lehessen rendes életem.
Változni tartósan nem fog. Ha hirtelen visszabillen a régi állapotába, nagyon rosszul fog érinteni téged. Újra és újra csalódni fogsz, míg kiégsz és beletörődsz.
Ha nem szereted hagyd el, az aranykalitka is csak kalitka.
Azt javaslom, hogy előbb azon dolgozzál, hogy hogyan lehetne helyre tenni, azaz kijavítani , megjavítani a házas életedet a kapcsolatodat a férjeddel!
Ha már írtad, hogy a férjed hogyan viselkedik veled, akkor úgy lenne korrekt , ha arról is írnál , hogy te mit gondolsz , szerinted mivel érdemelted ki azt , hogy így viselkedjen vered ahogyan azt leírtad?
Megmondom őszintén , nekem az írásod alapján az a véleményem rólad, hogy te is tisztességtelen vagy és csalod a férjedet ! Ugyanis még kapcsolatban vagy a férjeddel , azaz együtt éltek de te már beszereztél magadnak egy másik férfit!
Szóval erkölcsösségről nem kell beszélgetnünk, hogy ki a nagyobb megcsaló, te vagy a férjed !
Szóval, javaslom szálljál magadba és ismerd be a saját hibáidat, vétkeidet és dolgozz azon és tegyél meg mindent annak érdekébe , hogy a jelenlegi házaséletedet rakjad - rakjátok rendbe !
Válást határozottan ellenzem, visszautasítom.
Kierdemeltem.. Hmm
Drogproblemak, alkohol, csajozas, bulizas.. Miközben en vartam haza tiszta lakassal, kajaval.. Nem tudom :)
szálljál magadba és ismerd be a saját hibáidat, vétkeidet...
Jó tanács, valóban egy gyónás lesz a megoldás, akkor majd hátha nem veri a férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!