Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az egyik évfolyamtársamba, de nem merek kockáztatni. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy gyönyörű lány az évfolyamon, nagyon sok közös óránk és gyakorlatunk is van az egyetemen, ahol viszonylag kevesen vagyunk. Már nagyon szenvedek, nem tudom, lenne-e nála esélyem. Jóban vagyunk nagyon, sokat beszélünk, filmezünk meg minden, és valószínű tudja is, hogy nem közömbös nekem. Viszont az érzéseimmel nem nagyon akarok előhozakodni, ugyanis egy esetleges elutasítás esetén nem hiszem, hogy nagyon lenne már kapocs közöttünk. Ez már csak azért is rossz, mert akkor tényleg elszállna minden remény, és attól minden nap találkoznánk, de így elég kínos lenne az egész dolog. Sokat gondolkoztam, hogy megmondjam-e neki, mit érzek, de nem tudtam dűlőre jutni. Az biztos, hogy nagyon sokáig nem lehet húzni ezt így, mert nagyon vágyódom utána... Segítsetek!! Köszi a válaszokat.

Én 21/F, ő 20/L.

2013. okt. 25. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Elnézést, de a hódítás már csak erről szól. Kockáztatni KELL. Nem kell ide a rizsa! Nem fog férfiszámba venni egyébként, ha tutyimutyizol, hogy "jaj hát nem merem, jajj"

Egyébként ha visszautasít, akkor sem lesz gáz, ha utána találkoztok a suliban. Miért lenne? teljesen természetes dolog, nem kell akkora félelmeket gyártani köré.

2013. okt. 25. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Én semmit nem tennék, mert nem ismerem a csajt. Mutass képet és akkor el tudom dönteni, hogy rámozdulnék e vagy sem.
2013. okt. 25. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:

igaz,ez a maszlag nem kell...

Döntsd el,"kell vagy nem kell?" és eszerint cselekedj!!

2013. okt. 25. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben vagyok énis, pontról pontra amit leírtál csak én nem egyetemen vagyok hanem szakmán... én is keresem a választ erre a problémámra, mert ha megmondom neki és elutasít az nekem nem kínos lenne hanem fájdalom... így viszont hogy nem tud róla annyiba jobb hogy vele lehetek mindig és jó látni hogy jól érzi velem magát :)
2013. okt. 25. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha tudtára hozod, akkor vagy viszonzásra talál az érzésed, vagy nem.

Ha nem hozod a tudtára, akkor meg nem lesz ebből semmi.

Most akkor mi a jobb? Ha van mondjuk 50% esélyed, vagy az, ha 0%? Melyik a jobb?

Azzal meg bírkózz már meg, hogy "minden nap találkoznánk". Egyetemista vagy, nem valami kistini. Mi van akkor, ha minden nap látod? Semmi... Ennyi erővel csak másik kontinensen levőkkel randizhatnék, mert mi van, ha pofára esek, és utána találkozok vele?

2013. okt. 25. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
matematikailag így van igen, de érzésekkel játszol és akkor nem így fogod fel... igaz ha nem adjuk tudtára akkor esélyed sincs, max ha ő kezdeményez...
2013. okt. 25. 18:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, kedves 4-es válaszoló, az egyik legfontosabbat kihagytam, hogy most ő jól érzi magát velem, a társaságomban, és én is nagyon szeretek vele lenni. Ha viszont nem jön össze, akkor mindketten elveszítjük ezt.
2013. okt. 25. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Legyél férfi és mutasd meg az érzéseidet. Nem fog érte megharagudni, ne legyél hülye, lépj a sarkadra. TUDD meg a sok dushbagnek azért van annyi csaja mert nagy önbizalommal tudnak nagyon könnyen közzeledni bárkihez és ezt a csajok megérzik. Egy rendes nő szereti ha megmondják neki a szitut. Ne légy buta mert megbánod. Én megbántam hogy régen nem voltam rendesen rámenős, miközben sok hasonló szituba kerültem és utólag beszéltem ezekkel a lányokkal é smondták csak arra vártak hogy lépjek de az a vonat már rég elúszott! Lépj, ne légy punci, lépj az isten szerelmére, az élet rövid! mindig lehet új barátokat szeretni, de szerelmet nem!!! egy barátság sem ér annyit mint egy szerelem!!! és valjuk be a barátságotok halálra van itélve, mindig a szenvedő szerelmes akarsz lenni? LÉGY FÉRFI!!! és ne rettenj meg attól ha először visszautasit! Hadd kéresse magát, ostromold már az ég szerlemére, ne légy punci!!! Aztán megird nekem mi lett a vége, ha már vettem a fáradságot hogy irjak neked ennyit!
2013. okt. 25. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
8. na most adtál nekem is elég önbizalmat, ahhoz hogy beszéljek azzal a lánnyal akit szeretek.... megmondom neki mitérzek, köszönöm a bíztatást... ez egy olyan szöveg volt, mint magyarnak a Himnusz!
2013. okt. 25. 19:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Egyet értek a 9. válaszolóval! Köszönöm neked 8as, összeszedem magam, és hamarosan lépek! Köszönöm!
2013. okt. 25. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!