Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem az évfolyamtársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az évfolyamtársamba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14/l vagyok.Már 7 éve évfolyamtársak vagyunk egy fiúval(14/f), de eddig nem éreztem ezt az érzést. Eddig is tetszett, de nem ismertem nagyon. De nemrég a mi évfolyamunknak kellett előadnia egy műsort a suliban. A próbákon nagyon kedves volt és viccelődött. Azóta csak rá gondolok, de nem tudom, hogy ő érez-e valamit irántam. Vége a sulinak így nem tudom, hogy mit tegyek. Kérlek segítsetek!
2011. júl. 6. 16:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Miért mindenki a nyári szünet kellős közepén szeret bele az évfolyamtársába?

Erre ha valaki válaszolna,megköszönném:)

2011. júl. 6. 16:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem így sikerült.
2011. júl. 7. 09:45
 3/14 anonim ***** válasza:
keresd meg facebook-on, beszélgess vele, aztán majd jön minden magától :) Tudom, hogy közhely a facebook, de ha nincs más, sztem pont jó arra, hogy fel vedd vele a kapcsolatot :) Biztosan örülni fog neked :)
2011. júl. 9. 10:02
 4/14 anonim válasza:
Szerintem ha igazán mély benyomást szeretnél rá tenni,akkor add oda magad neki vagy legalább egy francia de mindenképp kezeld le úgy,hogy soha ne felejtse el!Hidd el neked is jól fog esni és ez majd egy életre összeköt titeket!(mondjon bárki-bármit)
2011. júl. 9. 10:13
 5/14 A kérdező kommentje:
De nem merek rá írni,mert nem tudom, hogy miről beszélgessünk :S
2011. júl. 9. 10:13
 6/14 anonim ***** válasza:
nem azért,de ha nem tudsz vele miről beszélgetni akkor eleve kudarcra van ítélve a kapcsolat-.-
2011. júl. 9. 10:41
 7/14 anonim válasza:
Mondjuk ha egy tizes skálán kellene osztályozni,hová tennéd a srácot és magadat?
2011. júl. 9. 10:42
 8/14 A kérdező kommentje:
meg szeretném ismerni közelebbről, de nem tudom, hogy hogy kezdjem.
2011. júl. 9. 10:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Hogy értem ezt a skálás dolgot? arra gondolsz, hogy milyen kapcsolatba vagyunk?
2011. júl. 9. 10:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia én írtam, hogy keresd meg facebook-on :)

Ha gondolod, szívesen segítek neked, tudom, milyen érzés ez :) ír bátran mailt, ha gondolod. :)

2011. júl. 9. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!